Film tip: blood red sky

Sinds 23 juli staat de film blood red sky op netflix en heb deze samen met mijn vriend gekeken.

Blood_Red_Sky_15

Het verhaal

Een groep terroristen kapen een vlucht waarop een moeder met haar zoontje aanwezig is. De moeder draagt een mysterieuze ziekte bij zich, die ze met injecties probeert te onderdrukken.

Maar dat gaat helemaal mis als de terroristen toeslaan. In haar eentje probeert ze haar zoon te beschermen en ervoor te zorgen dat het vliegtuig door kan vliegen naar New York, waar ze behandeld zou gaan worden. Maar de chaos wordt alleen maar groter!

Conclusie

Het verhaal was in het begin enorm spannend! En vroeg je je af wat er mis is met de moeder, maar zodra het verhaal duidelijk is, wordt het best langdradig en weetje wat er komen gaat!

Maar ondanks dat heb ik toch vol spanning zitten kijken tot het einde. Het einde had ik dan weer niet zien aankomen, en heb ik zelf een traantje zitten wegpinken. Vraag me niet waarom, maar soms ben ik echt een emotioneel wrak met films/series kijken.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: