Bye 2022 en hallo 2023! We zijn weer begonnen aan het nieuwe jaar! Wat is het afgelopen jaar voorbij gevlogen zeg! Een jaar waarin veel gebeurd is, zoals de meeste weten die mijn blog volgen, hopelijk gaat 2023 een beter jaar worden! Hebben jullie een fijne jaarwisseling gehad?

Zoals (bijna) iedereen, hebben veel mensen aan het begin van het nieuwe jaar ‘goede voornemens’ zo wij ook!


1. Afvallen

Met stipt op nummer 1 staat afvallen, ik struggle al jaren met mijn gewicht en val elke keer weer terug in mijn oude patroon. Nu wil ik me eens meer gaan verdiepen in ‘gezonde producten’ en ‘sporten’. Al is het 5-10 kilo dat ik kwijt raak, zal ik al heel erg tevreden mee zijn..

2. Meer sporten en bewegen

Sinds vorig jaar heb ik een sport abonnement bij basic-fit en de eerste keren ben ik vol goede moed gegaan, uiteindelijk zelfs met mijn man en een vriendin, en toen kwamen de excuses.. Te druk, moe, geen zin etc, ondertussen zijn we denk zo’n 3 maanden niet meer geweest. We hebben afgesproken om binnenkort met z’n alle weer te gaan en elkaar weer even te motiveren om te gaan.

Zo wil ik 2 a 3 keer gaan sporten bij de sportschool, ligt wel een beetje aan mijn werk rooster tijden en eventueel andere dagen sporten via mijn Nintendo switch!

3. Meer tijd met vrienden door brengen

Het afgelopen jaar zagen we elkaar wel, alleen stukken minder. We hadden het vaak druk of heel de maand al vol gepland waardoor we weinig tijd hadden om met de hele vrienden club iets te gaan doen. Nu kwam ik met het idee om dus elke maand iets te gaan afspreken. Te beginnen met een spelletjes dag bij ons thuis, glowgolfen, uiteten etc we hebben al veel activiteiten besproken om te doen!

4. Meer eten

Dit klinkt misschien wat tegenstrijdig met voornemen 1 en 2, maar toch is het zo want ik eet eigenlijk veel te weinig om te kunnen afvallen. Vaak at ik alleen maar het avond eten, geen ontbijt, geen lunch en geen tussendoortjes. Kortom: veel en veel te weinig dus, om te beginnen ga ik starten met 3 hoofd maaltijden eten.

5. Meer verkoop uit mijn website halen

Zoals sommige al weten ben ik consulent geworden van scentsy! Wat een super fijne producten. Zo heb ik inmiddels al een voorraad in huis maar er zijn altijd producten via de website te kopen. Ook heb ik een leen mandje ter beschikking die je een aantal dagen mag lenen om het uit te proberen. Via mijn Facebook groep blijf je op de hoogte van alle nieuwe producten, thuis party’s, bestellingen. Alle bestellingen die via mij persoonlijk worden gedaan, krijgen er een extra cadeautje bij en het scheelt in verzendkosten.

Wat zijn jullie goede voornemens?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.