Ik doe mee aan het food mindset programma!

Ik struggle al jaren met mijn gewicht, ik zou graag het liefst weer maatje 38 willen maarja afvallen hea het is en blijft zo verdomd moeilijk, elke week probeer je het weer opnieuw en elke week val je weer terug in het zelfde patroon. Dan heb je geen zin om te koken, dan heb je het te druk of weer een andere smoes. Het is elke keer wel wat anders waarom het niet lukt. En telkens zie je jezelf in de spiegel staan en ben je totaal niet tevreden met jezelf, en dat wil ik nu voor eens en voor altijd eens gaan veranderen! En daarom doe ik 10 weken lang mee met het foodmindset programma.

Wat is het food mindset programma?

Met Dominique van Bochum als coach start ik vanaf morgen met dit programma.

10 weken lang gaan we intensief aan de slag waarbij we meer leren over voeding en hoe we een positieve mindset moeten krijgen en behouden.

Via de besloten Facebook groep, gaan we met andere vrouwen aan de slag. Je kan het programma op eigen tempo gaan volgen en vergeet niet je doet het vooral voor jezelf! Via de Facebook groep wordt er door Domique elke dag een berichtje geplaatst, waarmee we aan de slag kunnen.

En elke maandag avond om 19:15 uur geeft ze via ZOOM een live sessie, als je hier niet bij kan zijn, zijn deze ook altijd later terug te kijken.

Mijn voortgang zal dan ook wekelijks te lezen zijn op mijn blog, en op Social media ga ik ook mijn voortgang delen.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: