Ik ben Natascha, 28 jaar en woon in Breda met mijn verloofde Ricardo en hond Jago. Mijn blog ben ik begonnen om een plekje voor mezelf te hebben om dingen te kunnen op schrijven. Maar vooral omdat ik andere vrouwen ons verhaal wil vertellen en laten weten dat ze niet alleen zijn, en ik hoop ze te kunnen helpen met eventuele vragen.

Ik ben dol op lekker eten en vind het ook heerlijk om in de keuken te staan. Ook ga ik graag op vakantie en/of dagjes weg. Ik zit niet graag thuis in ieder geval. Vind het leuk om andere landen/culturen te ontdekken. Het leukste aan bloggen vindt ik dat je andere kan helpen en de creativiteit die je erin kwijt kan.

Je mag mij ook altijd contacteren voor het maken van een website voor u of voor uw bedrijf.

Over de site

Hier op https://www.nataschablogt.nl verschijnen ongeveer 2 a 3 blogs per week en daarbij probeer ik de volgende planning aan te houden: Niet elke week zal er 1 van de onderwerpen te lezen zijn, en soms weer wel. Dat licht er maar net of er die week een extra blog online komt.

  • Maandag & vrijdag: Lifestyle
  • Dinsdag & zaterdag: Food en drinks
  • Woensdag & zondag: Travel
  • Donderdag: Persoonlijk
Lifestyle

Ik hou enorm van lijstjes maken, en ben dol op series/films kijken en te gamen in mijn vrije tijd. Je zal dan ook veel tips/lijstjes hier terug kunnen vinden. Maar ook zeker Posts over films/series die ik momenteel volg. En af toe zul je hier ook reviews kunnen vinden.

Food & Drinks

Ik ben dol op eten en sta dan ook graag in de keuken. Ik deel hier dan soms ook recepten die ik heb uitgeprobeerd en ik lekker vindt. Ik eet voornamelijk pasta & rijst gerechten, maar je zal hier ook andere recepten kunnen lezen. Ik post zowel gezonde als ongezonde dingen. Recepten van de echte Hollandse kost, zal je hier niet snel vinden. Omdat wij dat gewoon bijna/nooit eten.

Travel

Mijn vriend en ik zijn beide dol op reizen. We gaan dan ook regelmatig dagjes of weekendjes weg, en af en toe gaan we wat langer op vakantie. We vinden het leuk om andere landen/culturen te ontdekken. En dat deel ik dan ook graag met jullie!

Persoonlijk

Hier zul je voornamelijk onze weg naar een kinderwens gaan lezen. Helaas hebben we nu 3 miskramen achter de rug en merkte dat er een enorme taboe op heerst en vrouwen zich vaak alleen voelen. Daarom hoop ik andere vrouwen te kunnen helpen. Natuurlijk zul je hier ook andere persoonlijke verhalen kunnen lezen.


Never give up is één van de uitspraken die ik aan iedereen wil meegeven. Soms kan je de moed enorm in de schoenen zakken en misschien wel verder dan dat.

Ik heb zelf heel veel doorzettingsvermogen dat is denk ik ook 1 van de redenen dat ik nu deze blog ben begonnen en dat ik hier nu zo sta!

Nu je wat meer over mij en mijn blog weet, wens ik je veel leesplezier! Heel erg bedankt voor het lezen en het achterlaten van alle lieve berichtjes.

%d bloggers liken dit: