Op zijn tijd lusten wij wel eens een heerlijk broodje met shoarma. Soms kiezen wij de pittige shoarma en soms de normale variant met heerlijk veel knoflook saus met zo weinig mogelijk groente erdoor! Maar dat wilde ik eens wat anders en zo maakte ik dit heerlijke recept voor jullie, die ik graag wilde delen.


Ingrediënten:

  • 1 rode ui
  • Halve komkommer
  • 1 rode paprika
  • 500 gram shoarma
  • 4 Volkoren pitabroodjes (of de witte)
  • 3 theelepels sriracha saus
  • 4 eetlepels mayonaise
  • Turkse knoflook saus (of andere knoflook saus die je lekker vindt)

Bereidingswijze:

  • Verwarm de oven voor volgens de gebruiksaanwijzingen op de verpakking.
  • Snijd de ui in halve ringen, de komkommer in kleine blokjes en de rode paprika in blokjes.
  • Verhit in een wokpan wat olie en bak hierin de shoarma gaar, als deze bijna gaar is voeg je de komkommer, paprika en ui toe.
  • Doe de broodjes in de oven volgens de gebruiksaanwijzingen.
  • Doe 4 eetlepels mayonaise in een kommetje en voeg hier 3 theelepels sriracha saus bij en roer dit door elkaar.
  • Als de broodjes klaar zijn, besmeer je de binnenkant met de srirachamayonaise, vul je de broodjes met het shoarma mengsel en doe je er wat knoflook saus overheen!
Eet smakelijk! 

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.