Ingrediënten:
  • 2 zalms
  • 370 gram aardappelpartjes
  • 370 gram Italiaanse roerbakgroente
  • 2 theelepel Italiaanse kruiden
  • Scheutje ketjap
Bereidingswijze:
  • Bestrooi de zalm met de Italiaanse kruiden en leg de zalm in de airfryer en/of oven.
  • Ik deed de vis in de airfryer op 180 graden voor 20 minuten, maar het kan ook in de oven voor 180 graden en 15 minuten.
  • Bak de aardappelpartjes in een koekenpan tot deze gaat zijn!
  • Bak de Italiaanse roerbakgroente beetgaar, en giet er een scheutje ketjap door heen.

Eet smakelijk!

Bron: Get fit girl

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.