Over mij

Wat leuk om je hier te zien! Mijn naam is Natascha van Gool, woonachtig in Breda en 30 jaar. Op 11 juli 2022 ben ik getrouwd met mijn man Ricardo en vormen we een gezin met onze hond Jago!

Het verhaal van Natascha Blogt

Op 21 juli 2021 heb ik mijn allereerste blog post geschreven op natascha blogt. Ik vond het enorm spannend om mijn/onze verhalen te gaan delen en was vooral benieuwd hoe mensen in mijn omgeving zouden reageren. Na onze heftige tijd wilde ik eigenlijk gewoon een plekje voor mezelf, waar ik van me af kon schrijven, maar al snel merkte ik dat ik het meer dan een hobby van me werd ik wilde ons verhaal gaan delen en andere vrouwen er misschien mee kunnen helpen en hoopte ook dat het taboe rondom miskramen wat meer bespreekbaar gemaakt kon worden! Maar wilde niet alleen emotionele berichten delen en besloot ik te gaan schrijven over alles wat me bezig houd!

In het begin plaatste ik 7 berichten in de week, had op dat moment (nog) geen werk, en had dus alle tijd om hele dagen met mijn blog bezig te zijn. Momenteel werk ik als BSO medewerker bij villa kakelbont en als toezichthouder bij het zwembad/schaatsbaan, en schrijf ik de artikelen in het weekend of na mijn werk. Ik probeer nu 3 dagen in de week te bloggen, maar minimaal 1 keer in de week.

Never Give Up!

Never Give Up is 1 van de uitspraken die voor mezelf toepasbaar is, maar zeker ook andere mensen wil mee geven. Hoe zwaar je het ook hebt, hoe moeilijk soms dingen kunnen gaan en/of hoe oneerlijk het leven soms kan zijn, geef nooit op! Er zullen altijd mensen voor je klaar staan om je op te vangen als dat nodig is, praat over je gevoelens. Ooit komt er een dag dat iets wel gaat zoals je het wilt en zo niet weet je het misschien wel een goed plekje te geven!

Ik heb zelf heel veel doorzettingsvermogen dat is denk ik ook 1 van de redenen dat ik nu deze blog ben begonnen en dat ik hier nu zo sta!

Nu je wat meer over mij en mijn blog weet, wens ik je heel veel lees plezier! Je kunt alle blog posts hier vinden. Heel erg bedankt voor het lezen en achterlaten van alle lieve berichtjes, die berichtjes doen me goed!

Samenwerken?

Denk jij dat mijn blog bij jouw bedrijf past? En wil je graag sparren om een eventuele samenwerking? Je kunt contact met me opnemen door een mail te sturen naar info@nataschablogt.nl of een berichtje achter te laten via het contactformulier. Ook ben ik bij daisycon en linkpizza aangesloten, mijn mediakit van linkpizza kun je hier bekijken!

Wil je op de hoogte blijven van mijn blog? Dan kan je me volgen op Pinterest, instagram en facebook. Ook ben ik te vinden op de website van bloggers benelux onder het kopje ‘lifestyle’.