Inmiddels werk ik alweer 1,5 jaar bij de mc donalds in Oosterhout, de burger die ik nu ga testen is inmiddels alweer even in het assortiment, vanaf deze week zijn er heel wat nieuwe acties bij gekomen en die ga ik ook zeker voor jullie testen!

Ondanks de spicy cheeseburger al even in ons assortiment is, wilde ik hem toch gaan testen voor jullie. Daarom heb ik afgelopen week de spicy cheeseburger getest.

De spicy cheeseburger

Ken je de spicy Mc chicken al? Die is namelijk al eventjes in ons assortiment. De saus die op de spicy Mc chicken zit, zit ook op de spicy cheeseburger. Dus kan je wel tegen een beetje pit in je eten? Dan zijn die 2 burgers een optie bij de Mc Donalds.

De spicy cheeseburger bestaat uit: een sesambroodje, rundvlees, augurk, cheddar kaas en natuurlijk de samurai saus die de burger zo pittig maakt.

Wat vond ik van de spicy cheeseburger?

Ik kan normaal best wel goed tegen pittig eten, maar hiervan gaat m’n mond echt in brand staan, maar ondanks dat, ga ik hem zeker nog vaker bestellen want hij is gewoon TE LEKKER! Ik moet wel eerlijk bekennen dat ik er een bakje bbq saus bij bestel. Heerlijk om je burger mee in te dippen en het blust wat af haha!

Ga jij de spicy cheeseburger eens proberen? Of heb je hem al op?

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.