Toen ik net begon met bloggen, wilde ik elke dag een blog online zetten, dat is dus 7 dagen. Oké het ging toen prima maar op dat moment had ik nog geen werk en dus alle tijd om me volledig te storten op het schrijven, tussen de sollicitaties door. Nu heb ik al een tijdje werk en is het je vast al opgevallen dat er maximaal 3 blogs online komen!

Dit geeft mij zo onwijs veel rust want vaak pak ik het weekend om de blogs te schrijven. Met 40 uur in de week werken en je huishouden en elke dag bloggen was voor mij gewoon niet haalbaar. Helaas verdien ik (nog) weinig tot niets met mijn blog, maar hoop dat ik in de toekomst van het schrijven mijn werk kan maken! Maar dat kan ik natuurlijk niet alleen, daar heb ik jullie hulp zeker bij nodig!

Maar nu dat ik blog op vaste tijden en uren wil ik ook wat regelmaat in de categorieën, zodat jullie (lezers) precies weten, wat voor blog je op die dag kan verwachten!


Regelmaat in mijn blog artikelen

Ik heb het elke dag bloggen inmiddels al een tijdje los gelaten en het bevalt me prima! Ik neem veel meer de tijd om mijn artikelen te schrijven. Inmiddels komen er 3 artikelen per week online, maar ook dat wil ik gaan los laten… Ik wil om de dag een blog online gaan zetten.

Categorieën

  • Maandag: lifestyle of review
  • Dinsdag: reizen of eten & drinken
  • Woensdag: Entertainment of persoonlijk
  • Donderdag: eten & drinken of reizen
  • Vrijdag: review van bedrijven en/of producten of spellen & games en/of winactie
  • Zaterdag: lifestyle of persoonlijk
  • Zondag: eten & drinken

Als ik meer leuke recepten heb om te delen komen die tussen de dagen door of er komt ‘s avonds nog een extra blogje online!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.