Bij de Albert Heijn kon je een tijdje terug sparen voor ‘uitjes zegels’ je kan ze nu nog steeds inleveren, dacht ergens tot januari 2023. Onze vakantie hadden we afgelopen zomer dan ook vol geplant met uitjes, waaronder deze er 1 van was!

Toen wij gingen boeken moesten we op site van de eendracht, zo heette de boot waar we ook mee gingen varen een tijdslot kiezen om hoe laat we dus wilde gaan varen met de boot en waar we wilde zitten, binnen of buiten en waar we op wilde zitten een kruk, stoel of bankje overdekt of niet en of we wilde eten op de boot. Alleen het nadeel was je boekt van te voren en je weet niet of het die dag mooi weer is en de plaatsen zijn na het reserveren niet meer te wijzigen.


Mee met de eendracht!

Wij hadden ervoor gekozen om om 10:00 uur te gaan varen zodat we s’middags nog lekker thuis ons ding konden doen. Eenmaal aangekomen zag je steeds meer mensen naar de steiger toe komen, het personeel van de boot was alles nog aan het klaar zetten, voordat wij de boot op konden gaan…

Daar gingen we dan, we vaarde weg en zat te wachten tot ik iets zag eigenlijk, op de heen weg werd totaal niks duidelijk, er werd niet uitgelegd wanneer we iets zouden zien er werd niks verteld over de omgeving. We vaarde al bijna een uur totdat er werd gepraat door de luidsprekers dat we het strand van de zee honden naderde, en hier dus de zee honden konden spotten. De boot ging stil liggen vlakbij het zeehonden strand, en draaide na een kwartier om zodat de andere kant van de boot, de zeehonden ook konden zien.

Nou dat was het dan en we vaarde weer terug, onderweg zouden we (als we geluk hadden) bruinvissen kunnen spotten maar die hebben we helaas niet gezien…

Conclusie:

Ik vond het heel erg tegenvallen, eerlijk gezegd hadden we er veel meer van verwacht! Onderweg hadden we wel wat informatie willen hebben over de omgeving of hoelang het varen was voordat we iets zouden gaan zien. Wat we hebben gezien vond ik ook tegen vallen want je vaart een uur heen, je ligt even stil en je vaart weer een uur terug. Dus nee voor ons was dit het geld en de reis er naar toe niet waard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.