Voordat mijn vriend iets met mij kreeg, had ie nog nooit garnalen gegeten, hij vond garnalen niet lekker, maar nu heb ik hem ze toch leren eten en maak ik regelmatig iets met garnalen, waaronder dit recept.

Maar lust je zelf nou echt echt geen garnalen, dan kun je natuurlijk ook ander vlees gebruiken of je laat het lekker vegetarisch.


Ingrediënten:
  • 2 uien
  • 4 knoflookteentjes
  • 1 pot tomatensaus
  • 300 gram garnalen
  • 250 ml kookroom
  • Olijfolie
  • 1 tl Italiaanse kruiden
  • Spaghetti
Bereidingswijze:
  • Verwarm wat olijfolie in een koekenpan en bak hierin de uien ringen mooi goudbruin, pers de knoflookteentjes erbij en bak eventjes mee.
  • Giet de tomatensaus erbij en voeg de Italiaanse kruiden toe. Meng alles samen en laat het op middelmatig vuur koken.
  • Giet de kookroom bij het tomatensaus en roer door elkaar
  • Zet het vuur zachter en laat de tomatensaus nog wat door koken.
  • Giet wat olijfolie in een andere pan en bak de garnalen mooi lichtbruin.
  • Als de garnalen gaat zijn, voeg je deze bij de tomatensaus toe. En roer door de saus heen.
  • Kook de spaghetti gaar, als de spaghetti gaat is giet je deze af en voeg je het bij de tomatensaus en de garnalen.
  • Meng de spaghetti door de saus heen.

Bron: Uit de keuken van Fatima

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.