Ik kijk altijd graag youtube filmpjes van ‘what’s on my phone’ ik vindt het altijd leuk om te zien wat iemand anders op zijn telefoon heeft staan en welke apps ze gebruiken. Daarom laat ik jullie vandaag zien wat er op mijn iPhone 11 te vinden is.

Mijn telefoon

Ik kreeg vanaf mijn 13e pas een telefoon, toen moest ik een uur naar school fietsen. Ik heb echt veel verschillende telefoons gehad. Zo begon ik met een Nokia daarna kreeg ik een klap telefoontje (geen idee welk merk), de volgende werd een blackberry (maar eigenlijk meer omdat de halve school er 1 had) daarna ben ik overgestapt naar Sony en Samsungs telefoons en nu sinds 4 jaar ongeveer een iphone, en sinds een jaar een iPhone 11. En heel eerlijk ik zal niks anders meer willen! Wat ik wel fijn vind bij de nieuwere iPhones dat het volledige touchscreen is en niet zo’n knop in het midden heeft (want ja, was niets anders gewend omdat ik altijd Android heb gehad). Als achtergrond heb ik een foto van mij en vriend samen (gemaakt in Volendam).

De apps

Ik deel mijn apps op mijn telefoon eigenlijk graag in in categorieën. Zo kan ik veel makkelijker alles terug vinden. Maar sinds de nieuwe update van de iPhone 11 hoeft dit niet meer en doet ie dit automatisch, daarom heb ik de apps die ik het meeste gebruik op mijn voorpagina’s staan. Verder heb ik altijd enorm veel meldingen openstaan, of ik vergeet ze te openen of heb geen zin om ze te openen en dan denk ik later van het wordt maar eens tijd om meldingen te verwijderen. Zoals laatst had ik bijna 7.000 mails open staan in mijn mail, euhm ja dat heb ik toch maar eventjes opgeruimd.

De eerste pagina

Hier zie je voornamelijk de sociale netwerken die ik het meeste gebruik. Facebook, Instagram, Pinterest, Messenger, tiktok (gebruik ik zelf eigenlijk niet, maar vindt het leuk om er filmpjes op te kijken) en natuurlijk YouTube waarop ik voornamelijk recepten bekijk en de vlogs van Enzo knol, Dee en StukTv.

Verder heb ik er dan mijn wekker op staan, ik gebruik bijna dagelijks wel mijn wekker en/of timer voor het opstaan/koken dus dan is het wel fijn dat je niet hoeft te zoeken

De tweede pagina

Op deze pagina heb ik eigenlijk van alles door elkaar staan. Dit zijn wel apps die ik na mijn Social media het vaakste gebruik.

Het eerste blokje met de apps instellingen, App Store, weer en agenda vind ik fijn om bijdehand te hebben, zeker omdat ik vaak iets nieuws wil downloaden en veel in mijn agenda zet.

Het tweede blokje met de apps reclamefolder, lidl plus, picnic en Out of milk. Dit zijn eigenlijk voornamelijk de apps die ik gebruik voor boodschappen te doen/te plannen. De app van reclamefolder gebruik ik eigenlijk om een beetje de aanbiedingen in de gaten te houden. De Lidl plus gebruik ik bij de Lidl om mijn kaart te scannen en eventuele Lidl plus kortingen te verkrijgen. De laatste tijd doen we ook wat vaker boodschappen bij Picnic, echt ideaal en je betaald niet eens bezorgkosten! De app Out of milk gebruik ik om boodschappen lijstjes te maken.

Het derde blokje met de apps notities, tikkie, abn amro en Dropbox gebruik ik met regelmaat. Notities gebruik ik voor van alles eigenlijk, dingen die me plotseling te binnen schieten schrijf ik op of ideeën voor blog posts, tikkie gebruik ik voornamelijk met onze vriendengroep, als we een rekening willen splitsen of als ik een bedrag heb voorgeschoten. ABN amro gebruik ik om geld over te maken en om te kijken wat er nog op staat, ook beheer ik onze gezamenlijke rekening erop. Dropbox gebruik ik vooral voor school opdrachten of mijn standaard motivatie en cv te bewaren voor als ik moet solliciteren.

De derde pagina

Hier heb ik gewoon een aantal apps staan die ik gewoon bijna niet gebruik of nog niet maar wel handig zijn om bij de hand te hebben.

De vierde pagina

Deze pagina is ook niet zo heel spectaculair, de video apps gebruik ik zo af en toe als mijn vriend op de tv zit en anders kijk ik gewoon lekker op de tv of op m’n tablet in bed. De rest gebruik ik voor m’n werk of om leuke uitjes te scoren via veilingen.

De vijfde pagina

Deze pagina gebruik ik wel veel, al deze apps gebruik ik vooral om mijn blogs te maken, foto’s te bewerken, blog posts te promoten en mijn zakelijke mails te beantwoorden.

De laatste pagina

Deze pagina gebruik ik nu helaas wat minder door een blessure kan ik niet sporten… Maar anders gebruik ik deze apps voor het hardlopen, nouja eigenlijk gebruik ik de eerste app boven aan voornamelijk, die vindt ik zo fijn, en je betaald maar € 3 eenmalig.

En ik ben sinds kort begonnen aan een luisterboek via nextory. Momenteel luister ik en plotseling ben je van hem.

Categorieën

Dit is de pagina die ik bedoelde waar ik het in het begin over had. Deze apps gebruik ik bijna niet maar het is wel overzichtelijk om ze eventueel terug te kunnen vinden.

Tot slot

Ik heb redelijk dezelfde apps vaak op mijn telefoon staan, ja spelletjes kunnen bij mij dan vooral nog eens veranderen. De apps vindt ik vooral fijn voor overzicht en je hebt altijd iets bij de hand voor snelle notities of een boodschappen lijstje. Ik gebruik mijn telefoon ook echt als mini computer, ik doe er echt alles mee!

Wat is jullie favoriete app op dit moment?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.