Wat heb ik uitgekeken na deze dag zeg, naja uitgekeken is eigenlijk niet helemaal het goede woord. Nadat we ons 4 maanden terug hebben laten prikken op van alles en nog wat leek deze dag nog mijlenver, en kon ik niet wachten totdat het eindelijk zover zou zijn! Maar die laatste 2 maanden zijn voorbij gevlogen, misschien te snel?, de twijfels sloegen toe en hoe dichter het bij deze dag kwam hoe minder ik er naar uitkeek maar er tegen op zag. Ja ik ben benieuwd naar de uitslagen, en ja ik wil weten wat de oorzaak is. Maar daar begon het hoor wat als er niks uit komt, wat als we slecht nieuws zouden krijgen, gaat dat gezinnetje er ooit wel komen?, welk traject krijgen we? Kunnen we überhaupt wel een traject in? Mijn hoofd draaide overuren, wat er voor zorgde dat ik totaal maar ook totaal niet goed in me vel kwam te zitten en dat vergde enorm veel van de relatie.


Goedemorgen!

Het is DE dag vandaag, om 04:15 uur ging mijn wekker, na een paar keer gesluimerd te hebben ben ik met een zwaar gevoel in mijn maag opgestaan en ben ik gaan douchen, eventjes opfrissen, aankleden, de hond uitlaten, make-up doen en we zijn klaar om te gaan!

Daar gaan we dan om 05:30 uur stapte we in de auto, onderweg naar Gent! Het was druk op de weg, maar geen file gehad waardoor we tussendoor eventjes lekker konden stoppen voor een bakkie koffie en een lekker broodje.

Zenuwachtig

Daar zaten we dan in de wachtkamer, de een na de ander werd naar binnen geroepen en hoe dichter de tijd verstreek naar onze afspraak hoe zenuwachtiger ik werd.. m’n vriend pakte m’n hand beet en zei ‘komt goed’ het kan ook aan mij liggen hea.. Het stelde me niet helemaal gerust, want ergens had ik zo’n voorgevoel dat het aan mij zou gaan liggen..

Ik dwaalde een beetje af en hoorde in de verte m’n naam roepen, we stonden op en liepen de kamer binnen.

Ze begon het gesprek hoe het met ons ging en dat de uitslagen binnen waren maar er is eigenlijk niks geks gevonden waardoor het steeds mis gaat, alleen sommige waardes waren wat aan de lage kant zo kreeg ik receptjes mee voor een verhoogde dosis foliumzuur, utrogestan en verder moest ik B6, B12 en aspirine gaan slikken. Maar dit geeft geen garanties dat het goed gaat, dus zal in de tussentijd wel proberen af te vallen!

En daarbij eindigde het gesprek en de afspraken in Gent .. Misschien had ik toch iets meer gehoopt op iets meer afwijkingen, nu is het afwachten wanneer het weer raak is en/of het dan wel blijf zitten!

Ik hou jullie weer op de hoogte ❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.