Een tijdje terug werd aan mij gevraagd of ik consulent wilde worden van Scentsy, ik twijfelde eerst, zal ik het wel doen? Ga ik wel dingen kunnen verkopen? Uiteindelijk ben ik toch de stap aangegaan om te starten.

En vanaf dag 1 geen seconde spijt gehad, want wat een leuk team, goede begeleiding en wat een groot assortiment aan producten en vooral heerlijke geuren😍 overal waar ik nu in huis loopt, komt er wel een heerlijke geur naar boven!


Wat is Scentsy?

Scentsy is een bedrijf met een groot assortiment in huis- en persoonlijke producten, in verschillende designs en geuren. Dus geschikt voor elke smaak en interieur!

De wax warmers oftewel scentsy bars genoemd zijn veilig voor kinderen & huisdieren!

  • Geen vlam, geen roet en geen rook
  • De warmers smelten de wax op lage temperatuur, waardoor er een beter geurniveau ontstaat, in tegenstelling tot gewone geurkaarsen. Hierdoor gaat de geur ook langer mee!

Voor ieder wat wils

Er zijn zoveel verschillende producten, geuren en zelfs voor de Disney fans is er een groot assortiment! Voor kinderen hebben we leuke Disney warmers of onze knuffel buddy’s waar een geurzakje in kan!

Abonnement

Ook kun je een leuk abonnement aanschaffen die je maandelijkse, om de 2 of om de 3 maanden wilt ontvangen. Zo kan je er voor kiezen nooit zonder je favoriete geur te zitten, of dat je elke keer de geur van de maand wilt uit proberen.

Maar wil je nou liever met meer van onze producten kennis maken dan is de whiff box echt iets voor jou! Deze is ook eenmalig te bestellen! Je betaald hier € 44 voor maar er zit altijd een meerwaarde in de box.

Meer informatie over een abonnement instellen

Op de hoogte blijven van acties en/of nieuwe producten?

Op mijn eigen Facebook en op mijn eigen Facebook groep deel ik regelmatig acties zoals uitverkoop, nieuwe producten, winacties of waar ik op markten kom te staan en nog veel meer!

Dus mocht je het leuk lijken om op de hoogte blijven. Voeg je dan even toe.

Eigen facebook profiel

Facebook groep

Hoe werkt bestellen?

Als je iets zou willen bestellen kan dat via mijn webshop zelf of de bestelling aan mij door geven (dit scheelt verzendkosten) ik bestel meerdere keren per week voor klanten, waardoor ik dan bestellingen mee kan nemen!

Elke maand loopt er een nieuwe actie, deze maand krijg je bijvoorbeeld bij elke bestelling een aantal geur samples mee, en volgende maand zal je iets anders erbij krijgen bij je bestelling.

Je kan zelf ook punten sparen als je producten besteld, zo kan je sparen voor gratis producten maar ook producten voor de helft van de prijs!

En als je vragen hebt over bepaalde producten, geurende noem het maar op, die kan je altijd aan mij stellen!

Mijn webshop

Party organiseren!

Heb jij een keer wat besteld en ben je enorm enthousiast over de producten? Of wil je gewoon eens kennis maken met de producten. Dan kun je geheel vrijblijvend een party organiseren!

Als host krijg je dan een gratis product en je spaart ook mee voor gratis producten en producten voor de helft van de prijs. Op zo’n party zal ook iedereen een goodiebag krijgen met leuke spulletjes! Dus nodig gezellig je familie en vrienden uit!

Mocht je hierover meer informatie willen? Of wil je een party boeken? Neem dan gerust even contact op via de website of nataschastasse@icloud.com

Evenementen

  • 3 april voorjaarsfair in Roosendaal van 11:00-16:00 uur

Keijenburg 70, Roosendaal

  • 10 april lentefair in Galder van 13:00-17:00 uur

Sint jacobsstraat 1B, Galder

Zelf consulent worden?

Zou jij dit ook willen doen? Vanuit huis werken, reizen naar het buitenland voor trainingen (niet verplicht), leuke bijverdienste en wie weet wel een full-time inkomen (ja dat is mogelijk). Geen baas en lekker je eigen uren bepalen. Je krijgt goede begeleiding om te starten!

Vraag mij naar de mogelijkheden!

4 Reacties

    1. Wij hebben ook lichte geuren die niet zo sterk ruiken hihi! En de geuren van scentsy zijn heel wat anders dan een geurkaars, door het vuur komen er ook schadelijke stoffen vrij en heb je een hele harde geur. Deze wax blokjes werken met lampjes ze smelten heel langzaam zodat de geur goed is voor de gezondheid en doordat het langzaam smelt heb je een veel zachtere geur. Maar daarnaast hebben we bijvoorbeeld ook geur bloemen en voor kinderen speciale knuffels.

      Mijn vader heeft bijv ook astma en die is er helemaal verzot op🥰 mocht je nog vragen hebben of misschien zelfs iets willen bestellen stuur me dan even een Whatsappje 06-48146543 dan kan ik eventueel nog meer uitleggen of vertellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.