Soms heb je van die maanden waarin echt alles ineens kapot is of aan het verslijten is. Dit was bij ons het geval met ons beddengoed, het ene na het andere kon ik weg doen De een was helemaal uitgerekt, de ander zaten allemaal gaten in.

Versleten beddengoed dus, beddengoed wat bij ons dan regelrecht de container in gaat. Tot ik echt een week later een mail kreeg van SNURK of ik van hun een dekbed wilde ontvangen in ruil voor een review! SNURK had geen beter moment kunnen uitkiezen dan die week!

Dekbedovertrek van SNURK:

Bij SNURK hebben ze meer dan alleen dekbedovertrekken Zo verkopen ze ook hoeslakens, baby beddengoed, kleding voor kinderen, dames, heren en baby’s, maar ook tassen en cadeaubonnen. Het is de moeite waard om eens een kijkje te nemen op hun website!

De keuze voor dit dekbedovertrek was voor mij snel gemaakt, het past binnen onze interieur stijl en dat vind ik toch wel leuk als je een dekbedovertrek aanschaft. Daarom ben ik gegaan voor het green forest dekbedovertrek. Omdat wij een 2 persoons bed hebben, hebben wij gekozen voor het 2 persoons dekbedovertrek. Je kan kiezen uit 4 verschillende maten en daarnaast kan je de kussenslopen ook nog los extra bij bestellen. Een paar dagen later werd het dekbedovertrek bij ons geleverd.

Nadat het gewassen en gedroogd was, meteen het bed verschoont met het nieuwe dekbed om het uit te testen.

De stof voelt enorm fijn aan, niet te ruw maar lekker zacht op je huid. Ik ben iemand die heel snel jeukt krijgt van sommige beddengoed en vervolgens de volgende dag helemaal wakker word vol met krassen, omdat ik dan ‘s nachts zo heb liggen krabben, bij dit dekbed heb ik daar totaal geen last van gehad! De kleur past prima bij ons interieur, en het wijkt niet af van de afbeelding op de webshop.

Voordelen van SNURK:

  • Assortiment met niet alleen beddengoed
  • Je kan zoeken op thema van je beddengoed
  • Snelle levering
  • Fijne stof
  • Goede kwaliteit
  • Genoeg keuze en voor ieder wat wils

Nadelen van SNURK:

  • Onderaan het beddengoed zitten geen drukkers waardoor bij ons halverwege de week het beddengoed er half uit ligt. (Maar goed, dat is volgens mij bij geen enkel dekbed meer)
  • Het beddengoed voor 2 personen is er best prijzig. Wij zouden daar geen budget voor hebben. Maar aan de andere kant is de kwaliteit wel goed, en dan mogen de prijzen best wat hoger zijn.

Voor de rest ben ik echt dik tevreden! En ik betaal liever iets meer voor een dekbed waarmee ik veel langer doe dan dat ik € 40 betaal en binnen een halfjaar kapot is. Ik heb in ieder geval heerlijk geslapen! En wij niet alleen trouwens, onze hond heeft het dekbedovertrek ook helemaal goedgekeurd haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.