Sinds ik ben gaan samenwonen met mijn vriend, heb ik zowat het hele interieur overgenomen haha, gelukkig hebben we dezelfde smaak dus dat scheelt..

De enige wens die ik nog heb in de toilet ruimte is een nieuwe toilet, aangezien deze lekt aan de achterkant. Maar de rest er om heen is zoals ik het wil.

Onze toilet ruimte is niet zo heel groot, en daarom leek het leuk om te laten zien hoe je je toilet ook gezellig en leuk in kan richten in een kleine ruimte!

1. Kies voor een kleine wastafel

Bij een wastafel denk je al snel aan een grote wastafel maar je hebt ze eigenlijk in verschillende soorten en maten. Bij ons zat er al een kleine wastafel in maar deze gaan wij nog vervangen in een wastafel die beter bij ons interieur past.

2. Het gebruik van plankjes

In een kleine toilet ruimte is het haast onmogelijk om er een kastje of iets in te zetten, maar wil je toch wat spulletjes kwijt? Gebruik dan plankjes voor aan de muur. Gebruik leuke bakjes om je spullen in op te bergen en het ziet er nog opgeruimd uit ook, daarnaast kan je er ook nog leuke decoratie op kwijt.

3. Verf je tegels

Of nu in in een koophuis of een huurhuis woont maakt niet zoveel uit. Ben jij nou die witte saaie tegels beu in je toilet ruimte? En wil je er toch wat sfeer. Verf ze gewoon met tegel verf of lak, het hoeft niet eens zo duur te zijn, onze verf hebben we namelijk van de action, werkt prima alleen na een jaar moet je de grond wel weer een keer overdoen, je ziet nu lichtelijk de witte kleur er weer door heen.

4. Koop een leuke lamp

Wil je de toilet een beetje bij je interieur trekken? Koop dan een leuke lamp die bij de rest van het interieur past.

5. Hang een spiegel op boven de wastafel

Spiegels zijn altijd een leuke decoratie in het interieur, en op de toilet nog enorm handig ook! Daarnaast heb je spiegels tegenwoordig ook in veel verschillende soorten en maten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.