Ik ben echt dol op lijstjes en dingen goed plannen, als ik een activiteit regel, dan regel ik het ook goed met een hele planning, want ik regel alles graag goed!

Natuurlijk kan er is iets tussen komen, geen probleem. Maar wil wel dat alles goed geregeld is. Zo vindt ik het dus ook fijn om thuis met een schoonmaak schema fijn, overigens ik niet alleen maar mijn vriend ook. De lijstjes haal ik van slim huishouden.


Elke week heb ik een nieuw schoonmaak schema, ik gebruik het wekelijkse schoonmaak schema, omdat ik het graag schoon wil hebben thuis, geeft me ook een rustig gevoel in m’n hoofd. (Misschien licht autistisch haha)

Bij de schoonmaak schema’s van slim huishouden wordt bij de week schema aandacht besteed aan elke ruimte van het huis, dat je alle basis dingen schoonmaakt. Maar elke week staat er ook een extra poetsklus klaar gebaseerd op het seizoen, waar die week extra aandacht aan besteed wordt.

Deze week is dat een onderhoudsbeurt aan de vloer en eventuele meubels die een onderhoudsbeurt nodig hebben.

Elke week ga ik mijn huishoud schema’s met jullie delen en welke extra poetsklus deze week aan de beurt is.

Hoe maken jullie het liefst schoon?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.