Mijn droom kwam eindelijk een keer uit! Een dagje Volendam! Hoelang roep ik al dat ik naar Volendam wil? Euhm sinds 2006 vanaf het moment dat Nick & Simon bekend werden. Oké oké de kans dat je hun tegen komt is heel klein en natuurlijk wil ik niet alleen daar voor naar Volendam, het plaatsje leek me gewoon heel leuk. Waarom? Tja… de typische Volendamse huisjes, de haven en natuurlijk de klederdracht! En natuurlijk hoopte ik een heel heel klein beetje om Nick & Simon, Monique of Jan Smit tegen te komen.. Wie weet!

Mijn vriend is echt de aller aller liefste, hij boekte gewoon een weekendje Volendam spontaan? En ook nog wel aan de haven. En omdat het in Corona tijd was, moesten we het een en ander plannen om dingen te kunnen doen moesten we wat dingen van te voren plannen.

Hotel Old Dutch:

We hadden lekker het hotel direct aan de haven, heerlijk wakker worden was dat ’s morgens, na het ontbijten in het hotel meteen even een lekker rondje wandelen langs de haven en even een paar souvenirzaken langs om wat leuks te kopen voor ons zelf en voor oma.

De eerste dag dat we er waren hebben we niet heel veel gedaan, behalve wat geshopt en de foto in klederdracht gemaakt, want ja zeg nou eerlijk een dagje Volendam, dan kan zo’n foto niet ontbreken.

Aan het einde van de dag zijn we naar de bierbrouwerij geweest!

Marken:

De laatste dag zijn we met de boot over gegaan naar Marken, maar we zijn eigenlijk ook snel weer terug gegaan, het was en geen mooi weer die dag en we vonden Marken best tegen vallen. Het was er enorm rustig en veel was er dicht. Wel zijn we nog naar de klompenmakelarij geweest op Marken. Daarna zijn we rustig aan terug gegaan met de boot en hebben we nog een six pack Volendams bier gehaald voor een goede vriend van ons als cadeau. En zijn we langzaamaan naar huis gaan rijden.

Zoals ju misschien al konden raden hebben we Nick & Simon, Monique of Jan Smit niet tegen gekomen, al had dat niet veel gescheeld, toen wij net ergens aan het drinken waren zaten Nick en Kirsten net in een cafeetje naast ons zag ik op instagram, en ja sorry maar ik ben dan niet 1 of andere malloot die er op af rent, want gun die mensen ook wat quality time samen? Maar had het natuurlijk wel leuk gevonden om even met ze te buurten!

Wat moeten we de volgende keer nou echt doen in Volendam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.