Als kind was ik altijd al helemaal weg van dolfijnen en wilde ik graag dolfijnen trainster worden. (nooit gelukt haha) Mijn vriend weet dat ik helemaal weg ben van dolfijnen (ja nog steeds) en het liefst eigenlijk een keer met ze het water in wil.

Mijn vriend heeft me daarom een dagje mee genomen naar dolfinarium, het was voor mij ook al een lange tijd geleden dat ik er ben geweest, toen was ik nog een kind.

Dolfinarium:

Vanuit Breda is het zo’n 2 uur rijden en omdat ze daar ook in tijdsloten werken ivm COVID-19 moesten we daar om 10 uur zijn. we zijn het hele park op ons gemak door gelopen en hebben natuurlijk het langst bij de dolfijnen gestaan(ze gingen de dolfijnen net voeren)

Door Corona was er veel dicht zo mocht je bijvoorbeeld de roggen niet aanraken en voor de kinderen was het hele speel gedeelte afgesloten.

Voorstelling Oceanica:

De voorstelling duurt niet zo heel lang, voor ons was dat jammer, maar voor kinderen ideaal natuurlijk! Maar van de show valt niks te zeggen, hij is gewoon enorm mooi in elkaar gezet!

bekijk hieronder de trailer:
Trailer Oceanica

prijzen:

Volwassen

  • € 23,50

0-2 jaar

  • Gratis


Conclusie:

Wij vonden het park best klein, we waren er om 10 uur en om half 12 hadden we eigenlijk alles al wel gezien, we hebben nog een halfuur gewacht omdat de show om 12 uur begon. Ik denk dat als je met kinderen gaat het leuker zal zijn. Wij zelf zouden er dan ook niet meer zo met zijn 2en naar toe willen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.