Het is weer give away monday! En dat betekent dat ik weer iets leuks ga weg geven! Deze keer is het de code van Coppens het bordspel! Wil jij kans maken? Lees dan snel verder, wat de voorwaarden zijn om mee te doen!


Het spel

Code van Coppens is ook een escape programma op tv en nu ook in het bordspel verkrijgbaar! De escape game heeft 3 scenario’s om te spelen. Je speelt als eerste met de stapel blauwe kaarten, de rode en groene kaarten laat je nog in de doos. Je begint met de blauwe kaart, nummer 1 hier staat een QR code op, waardoor je doorgestuurd wordt naar een website en zo start je het spel!

Stef en mathias begeleiden je tijdens het spel via de website en helpen je stap voor stap het spel opstarten. Ze leggen je heel goed uit welke kaarten je waar moet neer leggen en waar de wijzer van de klok op moeten komen te staan.

Daarna is het aan jullie om de puzzels proberen op te lossen die op de verschillende kaarten staan en andere puzzels vrij te spelen. Mocht je het even niet weten kan je via de website om hints vragen en als je er echt niet uit komt, de oplossing vragen!

Winnen!

Durf jij het aan om te ontsnappen? En lukt het jou om deze pittige puzzels op te lossen? Het spel kan je spelen met 2-6 personen en vanaf de 10 jaar oud! Per scenario duurt het 60 minuten om te ontsnappen!

  • Volg natascha blogt op instagram
  • Laat een reactie achter waarom jij graag mee doet (met een geldig e-mailadres)

De win actie loopt tot zondag 4 december, op maandag 5 december krijgt de winnaar een persoonlijk berichtje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.