Beekse Bergen is niet alleen een Safari park waar je op verschillende Safari‘s kunt. Zo heb je namelijk de keus om met eigen auto, te voet, met de boot en met de bus langs alle dieren te gaan en dat voor maar 1 prijs! Maar je kan er ook slapen tussen de dieren op het Safari resort, en voor de kids is er een heel speelland! Dus er is zat te doen voor de hele dag vermaak!

Vertrek Beekse Bergen:

20 juni 2021 vertrokken we dan op tijd naar de Beekse Bergen, en hoewel het voor ons maar een klein halfuurtje rijden was waren we blij dat we op tijd vertrokken waren, want de snelweg was afgesloten dus moesten we binnendoor rijden waardoor we 45 minuten onderweg waren. Maar goed dat is normaal geen drama maar het zweet begon ons wel een beetje uit te breken. Aangezien ze door Corona in tijdsloten werken en wij tussen half 11 en 11 uur naar binnen mochten, maar gelukkig waren we op tijd en starte we als eerste met de wandelsafari.

wandelsafari:

We startte onze wandelroute om 11 uur nadat we bij de ingang eerst even een bakje koffie hadden gedronken. Met de wandelroute kom je echt alle dieren tegen (let op: ivm COVID-19 is er wel een eenrichtingsweg) Het viel ons meteen al op dat er enorm veel jonge dieren waren geboren ? We liepen onze hele route en hebben zelfs nog de voederprestatie van een tijger gezien (per toeval) die een heel konijn gevoerd kreeg!

Wil je nou weten welke voederprestaties ze geven en op welke tijden kijk dan even hier

Omdat wij om 12 uur de roofvogel show wilde zien, zijn we een beetje vluchtig door gelopen om daar op tijd te zijn. (Let wel op: het is een flink stukje lopen vanaf begin van het park, dus houd daar rekening mee als je de show wil zien.)

Wil je weten op welke tijden ze de roofvogelshow geven kijk dan even op: hier

Nadat we onze roofvogelshow hadden gezien zijn we rustig alle dieren afgegaan en zijn we om 14:15 uur vanaf het Kongoplein de bus opgestapt terug naar het Safariplein (let op: zorg dat je er op tijd bent i.v.m. COVID-19 is er maar beperkt plaats.)

Bootsafari:

De bootsafari duurt ongeveer 30 minuten, je kan zowel beneden, boven als buiten zitten. Een safari ranger neemt je langs alle dieren die je vanaf het water kon bewonderen en verteld er ook wat over. Ik vond alleen dat de boot best snel vaarde en we zagen ook vrij weinig dieren langs het water. De bootsafari zou ik daarom zelf persoonlijk niet meer over doen. Het is alleen wel een handig vervoersmiddel als je niet het hele park weer over wilt lopen er zijn zowel op en afstap plaatsen bij het Kongoplein (midden park) als het Safariplein. (begin park)

Autosafari:

Wij hebben als laatste de auto Safari gedaan. We zijn er eigenlijk 2 keer door heen gereden de 2e keer zijn we halverwege gestopt, want daar heb je nog een parkeerplaats waar je kan stoppen om het park weer binnen te komen en dan kom je uit bij Kongoplein, we hebben daar even een souvenirtje gehaald en nog even een toilet bezoekje voordat we gingen. De auto Safari duurt ongeveer een uur en kan je een halfuur voor sluitingstijd nog gaan rijden.

de entree prijs vind ik waar voor het geld

Tickets safaripark:

Tickets vanaf 10 jaar

  • € 19,50

Tickets 3-9 jaar

  • € 17,50

Tickets 0-2 jaar

  • Gratis

Uitrijticket

  • € 9,50

Tickets speelland:

Vanaf 3 jaar

  • € 8,95

0-2 jaar

  • Gratis

Uitrijticket

  • € 6,00

Wil je nou eens lekker tussen de dieren slapen, kijk dan eens hier

wat voor huisjes er zijn. Of als je wat andere informatie wilt weten.

Conclusie:

Wij vonden het een leuk park en een park voor jong en oud of je er nu met of zonder kinderen heen gaat. Een park waar je prima de hele dag kan verblijven. Wij waren er om 11 uur en tegen 17:30 uur hadden we alles wel gezien incl de safari’s.

of download de app voordat je naar het park gaat hier

Wil je graag tickets met korting bestellen? Check dan even hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.