Wat is deze vakantie ongelooflijk snel voorbij gevlogen! En wat heb ik genoten samen met hem, voor het eerst echt allen op vakantie, zonder ouders of iets dan. En na 10 jaar nergens anders te zijn geweest dan in Nederland genoot ik hier dubbel van om eindelijk weer eens lekker weg te kunnen.

Uitchecken

Onze wekker ging zooo vroeg deze dag, om 6 uur besloten we eruit te gaan, zodat we nog even konden douchen en even wat eten en de laatste dingetjes konden inpakken, en het appartement aan kant maken. Om half 8 zaten we alweer in de auto om naar Holiday park te gaan. Want om ons allerlaatste dagje uit te checken en dan meteen naar huis te gaan zag ik niet zitten dus hebben we er een dagje Holiday park mee genomen. zijn we over dit park net zo tevreden als moviepark germany?..

Holiday park

Eenmaal aangekomen in Holiday park besloten we de rolstoel uit de auto te halen en mij in de rolstoel te plaatsen deze dag, omdat een hele dag lopen gewoon niet te doen was met een achillespees ontsteking en was al te eigenwijs geweest de gehele vakantie..

Het begon al meteen niet zo lekker, we stonden op ten duur in de rij voor een attractie en de rolstoel weg gezet want alles was enorm slecht aangegeven, de ene attractie mocht je wel in met de rolstoel andere weer niet bij een andere alleen weer met een verklaring. Uiteindelijk een attractie gevonden waarbij we via de uitgang naar binnen konden werden we terug gestuurd naar een informatie punt om daar een speciaal bandje op te halen vóór mij en een begeleiders bandje voor mn vriend anders mocht je dus niet via de uitgang gebruik maken om een attractie binnen te komen..

Prima, is best een logisch systeem alleen hadden ze dit bij de ingang wel kunnen zeggen, toen we onze tickets lieten scannen. Een beetje informatie daarin was wel handig geweest maar goed…

Over het algemeen zijn we denk ik in 3 of 4 attracties geweest wel een paar keer dubbel, maar het park was gewoon niet zo groot, er zijn weinig attracties. Misschien is het een leuk park als gezin maar voor onze leeftijd zou ik er niet meer terug naar toe willen dan ga ik liever nog een keer naar moviepark germany.

Al staan phantasialand en europapark ook echt nog op m’n verlanglijstje om daar een keer heen te gaan! Dus besloten we rond een uurtje of 3 weer lekker richting huis te gaan rijden..

Zijn jullie wel eens in een Duits pretpark geweest? Zo ja, welke?

Of heb je nog parken op je Bucket list staan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.