Mijn man en ik houden wel van een feestje, dit hoeft niet in de stad van ons, nee gewoon het liefst thuis met een hapje en drankje erbij.

Onze verjaardagen kennende gaat de drank er goed in, kratten bier worden koud gelegd, flessen wijn gaan de koeling in. Maar ja zo’n glas wijn is altijd sneller op dan een fles bier, maar zo’n fles op tafel laten staan doe je ook niet. Lauwe/warme wijn is echt niet te drinken!

Met deze wijnkoeler heb ik de ideale oplossing voor jou fles wijn!

Hoe werkt deze wijnkoeler?

Draai de wijnkoeler om, zodat je bij de onderkant kan. Aan de onderkant zit een deksel, beweeg deze heen en weer om hem open te krijgen, de eerste keer kan dit stroef gaan. Haal de ijzeren ronde schijf eruit en plaats deze voor minimaal 8 uur in de vriezer. Haal de schijf wel pas uit de vriezer, zodra je de wijnkoeler ook daadwerkelijk gaat gebruiken, want hij blijft ongeveer 8 uur koel.

Wat vind ik van deze wijnkoeler?

Deze wijnkoeler is klein en compact en daarom ideaal om op tafel te zetten. Je hoeft niet steeds naar de keuken te lopen om de glazen van je gasten bij te vullen. Zorg er echter wel voor dat de fles wijn al koud heeft gestaan in de koelkast, de wijnkoeler houd namelijk zo’n 8 uur je fles wijn koel, maar als je hem er lauw in hebt gezet maakt hij hem niet koud, daar is het element te klein voor.

Met de feestdagen in aantocht is deze wijnkoeler een ideaal geschenk!

Winnen

Ik heb super leuk nieuws voor jullie. Want ik mag deze wijnkoeler aan jullie weg geven! Om mee te doen dien je te voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • Volg Natascha Blogt op instagram
  • Volg coolenator op instagram
  • Laat hieronder een reactie achter dat je mee doet (met een geldig e-mail adres)

De winactie loopt tot zondag 13 april 2022. De winnaar ontvangt op maandag 14 april 2022 een persoonlijk berichtje!

7 Reacties

  1. Die naam; geweldig!!! Ik drink zelf geen alcohol maar ik kan mij wel goed voorstellen wat een fantastisch cadeau dit is om te geven en te ontvangen 😊

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.