Zoals vele van jullie weten werk ik sinds augustus 2021 bij de mc donalds in Oosterhout, en ben dus ook als eerste op de hoogte van nieuwe acties, tijdelijke acties, wat voor speeltje er in de happy meal komt etc.

Zodra er iets nieuws in ons assortiment is, kan ik het in mijn pauze dan ook lekker even proeven, wel zo handig als gasten vragen hebben hoe iets smaakt en/of het lekker is, al is de smaak per persoon verschillend natuurlijk. Vandaag test ik de mc plant voor jullie.

De mcplant

De mcplant mogen we niet geheel als vegetarisch beschouwen, wel als flexitariërs. Dit omdat de burger op de grill gebakken wordt, waar onze rundvlees burgers ook gebakken worden, waardoor kruisbesmetting met rundvlees niet uit te sluiten is.

De mcplant is al eens eerder in ons assortiment geweest, maar werd blijkbaar zo goed verkocht, dat we hem nu voorgoed in ons assortiment mogen noteren! De mcplant bestaat uit: een sesambroodje, cheddar kaas, tomaat, ijsbergsla, uitjes en augurk en als saus zit er op: mosterd, ketchup en sandwichsaus.

Wat vond ik van de mcplant?

Het is een prima burger, voor als je eens wat anders wilt eten bij de mc donalds, de saus die erop zit maakt het helemaal af want die combinatie is echt lekker, maar ik denk als je hem zonder saus besteld, dat hij dan een stuk minder lekker is.

Ga jij de mc plant een keer proberen?

9 Reacties

  1. Oei ik had verwacht dat de burger zonder kaas vegan was en met kaas vega! Zonde dat de Mac er niet voor zorgt dat de burgers een eigen plek krijgen waar ze gebakken worden..

  2. Wat raar dat het niet apart gebakken wordt. Wat voor zin heeft het dan vraag ik me af, als een plantaardige burger niet geschikt is voor vegetariërs…?! Los daarvan lijkt het me wel lekker voor een keertje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.