Ja, het wordt weer eens tijd om een date in te plannen. Jullie zitten samen thuis, zorgen samen misschien wel voor de kinderen, zijn beide heel druk met werken en dan schiet het samen ‘leuke dingen’ doen er vaak bij in! Heel herkenbaar, soms moeten we echt even iets plannen, om gewoon even tijd voor elkaar te nemen.


1. Binnen picknicken

Leg een groot kleed midden in de woonkamer, leg wat kussens neer, zorg dat je wat hapjes en drankjes gekocht hebt of maak het zelf. Zet dit uitgebreid neer op het kleed. Denk aan stokbrood, smeersels, fruit, zoete & hartige hapjes. Een wijntje en/of biertje er bij, en de date night is compleet!

2. Spelletjes avond

Plan dit wel op een dag als jullie beide niet zo heel moe zijn, anders loopt de andere continu te gapen. Leg de telefoons aan de kant en ga wat spelletjes spelen samen. Zet wat bakjes met chips en/of nootjes op tafel, en spelen maar!

3. Thuis uiteten

Ga samen jullie lieveling eten koken of bestel wat lekkers in huis, dek de tafel netjes, maak jezelf klaar, alsof je buitenshuis gaat eten. Zet wat romantische muziek op, steek wat kaarsjes aan! Geniet van jullie romantische diner voor 2!

4. Film of serie marathon

Zoek 1 of meerdere films en/of series op die jullie willen kijken. Leg het matras in de woonkamer neer, pak dekens en kussens erbij en zet natuurlijk weer heerlijke hapjes en drankjes klaar. Nadat jullie klaar zijn met kijken kunnen jullie lekker blijven liggen en een nachtje in de woonkamer slapen!

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.