Na de vorige dag wilde we vandaag even een rustig dagje houden aan het zwembad en het zou ‘s avonds ook Turkse avond zijn, die we graag wilde bijwonen.

Net op tijd voor het ontbijt

Nu eerst even douchen, en vlug naar beneden om even snel wat te ontbijten, want we hebben nog een halfuur dat je kan ontbijten.

We werden ook echt pas redelijk laat wakker, maar goed we zullen het dan wel nodig gehad hebben denk ik dan na zo’n lange vlucht en de volgende dag er weer op tijd uit voor de jeep Safari tour.

Er lagen allemaal van dit soort broodjes klaar met verschillende soorten beleg

Na het ontbijt besloten we om naar boven te gaan en onze zwemspullen te pakken zodat we een plekje kunnen zoeken bij het zwembad.

Wat is dit voor Aquagym?

We hadden een leeg bedje gevonden, aangezien veel mensen in de ochtend een bedje claimen en gewoon weg gaan. Het was nog redelijk bewolkt maar goed, het is nog ochtend. In Turkije trekt het pas tegen 13 uur a 13:30 uur echt open, maar ondanks dat het bewolkt was was het al aardig warm.

Aangezien ik best wel wat verbrand was op mijn voorhoofd, besloot ik maar een petje op te zetten in het zwembad aangezien je in het water nog sneller verkleurd en mijn hoofd al een beetje pijn deed.

In de middag kwamen ze omroepen dat ze aquagym gingen doen en besloot ik om leuk mee te doen, waarom niet? Nou wat heb ik me kapot gelachen haha! We moesten echt rare dingen uit halen op ten duur waren we elkaar aan het masseren en iedereen deed het ook gewoon nog!

Zo na deze aparte maar leuke en lachwekkende aquagym even zonnen op het bedje.

We gaan schieten!

Ongeveer een uurtje na de aquagym werd er een nieuwe activiteit aangekondigd, we gaan schieten! Leuk, op de kermis was ik hier goed in dus laat ik dit ook eens proberen! De activiteiten die ze aanbieden zijn overigens geheel gratis en hoef je niet aan mee te doen maar wel leuk natuurlijk!

We waren met een flinke groep die gingen schieten, maar ik zelf heb nog nooit zo slecht geschoten, maar je mocht ook maar 1 keer schieten en dat geweer was zo krom als het maar zijn kon haha. Ik had 0 punten, mijn deed het iets beter en scoorde 4 punten. Ach het is toch leuk om er aan mee gedaan te hebben!

Hierna besloten we om richting onze kamer te gaan zodat we ons op ons gemakje klaar konden maken voor vanavond, voor de Turkse avond! Ik was in ieder geval goed verkleurd na zo’n dagje water!

Het begin van de Turkse avond!

Wauw! Toen we beneden kwamen was het personeel helemaal in stijl aangekleed, het restaurant was helemaal versierd en een mega overvloed aan eten! Niet normaal, zo veel dat er was! Het eten was me toch ook lekker!

Wat een feest!

Nu begon de avond eigenlijk pas vol met shows, muziek en dans. We kregen eerst een mini disco voor de kinderen en daarna werd het publiek erbij getrokken door wat entertainment, dat was echt leuk gedaan, ze gaven mooie shows en betrokken het publiek mee, je werd gewoon van je stoel gehaald om mee te doen hoor, althans de vrouwen dan haha, de mannen konden vaak gewoon blijven zitten!

Zo’n Turkse avond, wordt meestal 1x in de week gedaan, maar is echt leuk om een keer mee te maken om die sfeer te proeven, het is een en al gezelligheid met muziek, shows, dansen en eten!

Plannen voor de volgende dag!

We hadden deze dag lekker een welness dagje gepland staan en zouden dan de dag erna weer een activiteit gaan doen, maar de hele planning liep in het water, dit is zo niet hoe ik mijn 2 laatste dagen van de vakantie wilde eindigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.