We werden weer vroeg wakker en ik moest naar de wc zoals eigenlijk elke ochtend, alleen dit keer was ik echt aan de water dunne poep en aan het overgeven. Maar goed maar even rustig aan doen en naar onze massage afspraak die we gepland hadden staan.

Na het ontbijt

Na de massage konden we nog snel wat ontbijten, ik besloot om niks te eten, had geen trek en had vooral pijn aan mijn buik dus besloten we om naar de dokter in het hotel te gaan, deze moest bij de receptie even opgebeld worden.

Ik kreeg van de dokter wat vragen, bloedsuiker spiegel werd opgemeten, extreem laag daarna nog even koorts meten, ook wat verhoging..

Ze adviseerde ons om naar het ziekenhuis te gaan dus besloot mijn man met de verzekering te bellen in hoeverre we hierin verzekerd zijn, gelukkig werd alles gedekt! En we konden boven nog wat spullen pakken en daarna werden we opgehaald om naar het ziekenhuis gebracht te worden.

In het ziekenhuis

20 minuten later zaten we ineens in een Turks restaurant, hopelijk gaat dit niet te lang duren. Al snel werden we binnen geroepen en werd alles nog een keer gecontroleerd en werd er ook bloed afgenomen en moest ik mijn ontlasting opvangen en deze inleveren, zodat ze deze konden controleren.

Ondertussen werd ik aan het vocht gelegd en aan de anti biotica en elke keer als dat zakje leeg was moesten we bellen, een halfuur later was het zakje leeg en kwamen ze weer wat andere zakjes aan sluiten , geen idee hoelang het nog ging duren want de arts sprak vrijwel geen Engels en werd vrij weinig gecommuniceerd met ons.

Het begon al avond te worden en er werd eten gebracht voor ons, droog ziekenhuis voedsel en niet te eten.. We hadden al een tijdje geen arts meer gezien dus besloten om op het belletje te drukken en eens te vragen hoelang we moesten blijven.

Die vraag werd snel beantwoord, we moeten de hele nacht blijven en de volgende ochtend om 9 uur zou de dokter komen!

De volgende ochtend

Wat een slechte nacht was dit! Het bed lag niet lekker, het kussen lag niet fijn en werd regelmatig wakker gemaakt om medicatie in te nemen. Het was intussen 09:00 uur geweest en er was nog niemand.. Die 09:00 uur werd uiteindelijk 11:00 uur, moet eerlijk zeggen had het nu wel gehad, we zouden vandaag eigenlijk een boottocht gaan doen, betaald en alles en krijgen natuurlijk het geld niet terug dus dat is 2x zoveel balen!

We kregen te horen dat ik een bacteriële infectie had en uitdrogingsverschijnselen, we hadden het niet door het eten opgelopen gelukkig want dan hadden ze andere waardes gezien. Eigenlijk wilde ze dat we nog langer bleven maar gaven aan dat we de volgende dag terug moesten vliegen en zouden dan om 15 uur weg mogen! Nou die tijden in het ziekenhuis kan je voor lief nemen want om half 4 hadden we het nog maar eens gevraagd en zouden dan eindelijk het ontslag gaan indienen! Om half 5 mochten we met de ambulance mee rijden naar ons hotel en werden dus weer keurig netjes afgezet.

Hele fijne vakantie gehad maar veel te kort en veel te weinig gezien, van de 6 dagen zijn er al 2 dagen verloren ivm de aankomst en vertrek en dan ook nog eens 2 dagen ziekenhuis, dus helaas maar 2 dagen vakantie gehad en eigenlijk 1 uitje gedaan, de jeep Safari tour.

Hopelijk kunnen we nog een keer terug gaan en wat meer van de omgeving zien!

Wat zijn dan echte leuke dingen om te doen in Alanya?

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.