Wat is onze huwelijksreis voorbij gevlogen! Maar wat hebben we enorm genoten! Onze vakantie in Duitsland zit er dan wel op, maar mijn man had nog een nachtje Kerkrade geboekt, zodat we naar gaiazoo konden gaan!

Uitchecken

We waren ruim op tijd op gestaan zodat we de laatste dingen in het appartement konden opruimen en schoonmaken, de laatste spulletjes gingen de auto. € 7,50 neer gelegd in het appartement voor onze verse broodjes in het appartement. Zo weer klaar om te gaan! Eigenlijk wilde ik geen eens naar huis, tuurlijk ik miste onze hond wel, maar anders dan andere keren, maar ik wist dat hij nu op een goed plekje zat, waar ze goed voor hem zijn!

Om half 8 stapte we de auto in naar Kerkrade, in de auto was ik een beetje aan het weg doezelen. Na 2 uur kwamen we aan bij het Fletcher hotel erenstein. Aangezien we daar pas om 15 uur konden inchecken, hebben we wel eventjes gevraagd of we de auto hier alvast neer konden zetten aangezien de dierentuin zowat tegenover het hotel zat.

GaiaZoo

Er was momenteel een Zandsculpturenfestival, dus op verschillende plaatsen van de dierentuin stonden prachtige kunstwerken gemaakt van zand.

We hadden rond 14 uur de dierentuin eigenlijk al wel gezien en doorlopen dus 4 uur hebben we er over gedaan! Het is wel echt een ontzettend mooi park, enorm mooi aangelegd! Niet alle dieren waren te zien helaas!

Inchecken hotel

Nadat we het hele park wel hadden gezien zijn we naar hotel ‘erenstein’ gegaan, omdat we nog een beetje te vroeg waren om in te checken hebben we eerst daar nog een biertje gedaan.

Om 15 uur konden we inchecken en werden we naar onze kamer verwezen. We waren best wel moe en hebben even wat lekkers voor ons zelf gedaan en mijn man is zelfs eventjes in slaap gevallen!

Om 19 uur had ik gereserveerd bij de beren voor het ‘dare to share diner’ wat een LEUK concept is dat! Je kan gewoon verschillende gerechtjes bestellen om de proeven, het is eigenlijk soort tapas idee achtig en dat kan je dan delen, moet wel zeggen 4 gerechtjes per persoon zit je best vol en dan nog een toetje! Maar we hebben heerlijk gegeten en zeker een aanrader om ooit nog eens te doen!

Nu terug naar het hotel, nog even een heerlijk bad nemen en heerlijk ons bed in! Want van al die activiteiten in de vakantie wordt je ook best moe! Maar we hebben genoten en daar gaat het om!

Plannen voor de rest van de vakantie!

Zoals ik al eerder zei hadden we hierna nog 2 weken (inmiddels zijn we alweer hard aan het werk) in die 2 weken vakantie zijn we om en om dagjes weg geweest zo hebben jullie gezien dat we een ‘dagje toverland’ zijn geweest. Ons volgende bezoek is aan de ‘grotten van Han + wildpark’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.