Onze zomervakantie is inmiddels al begonnen, we hebben er alweer een weekje op zitten van de 3. Maar we gaan natuurlijk niet de hele vakantie niks zitten doen. Kijk hieronder wat onze vakantieplannen zijn.


Quad rijden en off-road rijden

Vorig jaar heb ik dit uitje aan mijn vriend cadeau gedaan voor z’n verjaardag, en aangezien het een jaar geldig is werd het maar eens tijd om dit uitje te gaan plannen.

Op surprise factory heb ik de cadeau bon besteld, er staan overigens genoeg andere leuke uitjes op. Cadeau’s voor hem, haar of samen! Het off road en quad rijden wordt op 2 locaties gegeven, in Gouda en in Eindhoven. Wij gaan naar Eindhoven, dat is voor ons wat dichterbij.

Daar mag mijn vriend gaan genieten van 1 uur quad rijden en 1 uur off road rijden en ik ga lekker toe kijken en foto’s maken!

Bobbejaanland

Ik ben al wel is vaker in Bobbejaanland geweest, met school een paar keer en met mijn ouders, maar mijn vriend is er nog nooit geweest dus dacht ik weetje ik koop gewoon kaartjes, voor mij is het toch alweer een tijdje geleden dat ik er geweest ben. De laatste keer was in 2016. We zijn alleen beetje aan het afwachten wat het weer doet want je moet nu allemaal vooraf boeken ivm COVID-19 , en we willen wel op een dagje gaan als het redelijk weer is zodat je ook de water attracties kan pakken.

Typhoon - Bobbejaanland (Belgium)

Duitsland

We gaan een weekje naar Duitsland, en we hebben daar nog wat leuke dingen op de planning staan, maar hoe of wat precies weten we nog niet echt, dat zien we dan wel. Ik moet wel zeggen dat ik echt toe ben aan vakantie, ik ben al zo’n 10 jaar niet meer op vakantie geweest. De laatste keer was met m’n ex naar Turkije.

Holiday park

De laatste dag in Duitsland sluiten we af met een dagje Holiday park, ik ben er nog nooit geweest, en buitenlandse pretparken trekken me wel eigenlijk, hoe enger de attracties hoe beter zeg ik altijd. Dus ben heel benieuwd naar dit pretpark!

Ergens dit jaar zijn we al eens naar Moviepark Germany geweest en dat was ons zeer goed bevallen. We proberen graag verschillende pretparken uit om te kijken hoe de attracties daar zijn en of het voor alle leeftijden is etc.

Voor de rest gaan we vooral klussen in huis, want ik wil het gewoon af hebben ipv met half geschilderde muren en deuren te blijven zitten. De rest van de vakantie zien we wel wat we nog meer gaan doen. Hopelijk wordt het in ieder geval beter weer dan dit…

bigFM Expedition GeForce

Wat zijn jullie plannen deze zomer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.