2023 was een jaar vol met ups & downs, veel mooie momenten maar ook zeker veel slechte momenten, hopelijk mag 2024 een jaar met veel mooie dingen worden en onze dromen mogen uitkomen.

2024 begint iets minder goed met de griep maar we gaan voor een mooi jaar, maar eerst hieronder mijn jaar in foto’ s te zien. Vaak heeft iedereen wel goede voornemens al noem ik het liever doelen die ik zou willen bereiken, hieronder lees je die van mij maar ik ben ook benieuwd naar jullie goede voornemens.


Een overzicht van een deel van het jaar 2023 in foto’s!
Wat zijn mijn doelen voor aankomend jaar?
  • Het sporten weer wat oppakken en nog wat kilo’s kwijt raken
  • Ik hoop dat mijn blog nog meer kan groeien en ik wil producten op de markt zetten om te kunnen verkopen.
  • Hopelijk mag ik opnieuw zwanger worden en zal dit een blijvende zwangerschap worden en mogen we ons papa en mama gaan noemen.
  • Ik wil nog meer gezonder gaan eten/drinken
  • De vriendschappen die ik heb, hoop ik te mogen voortzetten en de vriendschappen die plots zijn verdwenen in 2023 hoop ik dat dat nog goed mag komen.

Hebben jullie goede voornemens? en zo ja wat zijn jullie doelen? Laat het vooral weten in de reacties!

3 Reacties

  1. Wat een jaar heb je mee gemaakt, ik hoop echt uit de grond van mijn hart dat je zwanger mag zijn deze jaar. Ik gun het jullie zo hard, ik zelf weet hoe het voelt om steeds teleurgesteld te zijn. Ik denk wel dat je terug meer zal sporten en op u voeding ga letten. Deze is nu ook echt iets dat ik deze jaar ga doen. Ik wens je veel succes met alles.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.