Haal jij wel eens van die kant en klare tonijn salade bakjes van de winkel? Dan is dat vanaf nu verleden tijd want na deze tonijnsalade wil je niks anders meer! Deze tonijn salade eet ik altijd lekker op brood maar je kan hem natuurlijk ook maken voor tijdens de borrel op een toastje!
Ingrediënten voor 2 broodjes:
- Meergranen triangel of natuurlijk iets anders waar je de tonijnsalade op gaat doen
- 50 gram tonijn op water
- 1 zoete kleine appel
- 0,5 rode ui
- Bieslook naar smaak
- 3 el yofresh mayonaise (of andere mayonaise)
- 1 el tomatenketchup
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor zoals beschreven op de verpakking van de afbakbroodjes. Bak de broodjes in de oven tot deze knapperig zijn.
- Laat de tonijn even uitlekken en doe hem dan in een kom, samen met de ui, mayonaise, ketchup, appeltje en bieslook. Meng dit allemaal even goed door elkaar tot er een soort papje ontstaat.
- Snijd de broodjes open en beleg ze met deze heerlijke zelfgemaakte tonijnsalade!
Ga jij dit recept proberen? Tag me dan gerust op instagram
Ziet er echt lekker uit.