Het reisbureau flywise uit Breda heeft besloten om vanaf 15 oktober een slaaptrein te laten rijden naar steden als Praag, Wenen, Venetië, Innsbruck, Verona & Milaan.


Rechtstreeks naar jou vakantie bestemming!

Reizigers kunnen ‘s avonds vertrekken vanuit Breda. De reis gaat dan via Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Utrecht en Arnhem(wat ook opstap plaatsen zijn) richting de eindbestemming. De trein rijd in 1 stuk door, zonder al die tussenstops.

De trein naar Venetië stopt in Innsbruck en Verona, dat zijn allebei eindbestemmingen. De trein naar Milaan stopt alleen in Innsbruck.

De trein bestaat uit 16 slaapwagons met 700 bedden. Ze blijven tot de terugreis op de plaats van bestemming. Zo komen mensen altijd weer thuis!

Venetië

Als je aan Venetië denk, denk je gelijk aan romantiek. Venetië verkennen is een ware ontdekkingstocht. De stad is een doolhof van kleine bruggetjes, straatjes en kanalen waar de gondeliers zingend doorheen varen.

Geniet van de Italiaanse sfeer en beleef het romantische Venetië!


Milaan

Als je aan Milaan denkt, denk je gelijk aan shoppen. Milaan is ook de modehoofdstad van vele bekende merken zoals Prada.

Milaan is een levendige stad waar veel meer te beleven valt dan alleen shoppen!

Houd je van winkelen, eten en cultuur? Dan is Milaan de perfecte stad!


Innsbruck

Innsbruck is de hoofdstad van de Alpen. Innsbruck is een sfeervolle stad waar je heerlijk kunt winkelen en kan genieten van de cultuur!

In de winter veranderen de groene Alpen in een prachtig wit winterland. Rondom Innsbruck liggen 9 ski gebieden, je kan hier dus ook prima in de winter terecht!

Ga lekker winkelen of geniet van de prachtige cultuur!


Praag

Praag is 1 van de oudste en mooiste steden van Europa. Naast de prachtige gebouwen die Praag te bieden heeft, is het ook een gezellige stad!

Ontdek de oudste stad van Europa vol met prachtige cultuur en winkel mogelijkheden!


Verona

De stad van de opera, maar voornamelijk de meest romantische stad van Europa! Je kan in Verona het beroemde balkon bezoeken van Julia of geniet van een prachtig opera concert.

Verona is de perfecte stad voor de echte Italiaanse liefhebbers!


Wenen

Wenen is van de meest romantische en mooiste steden van Europa! Wenen heeft genoeg bezienswaardigheden, maar Wenen heeft ook enorm veel winkels, net zoveel winkels als dat er monumenten zijn.

Bezoek de hoofdstad van Oostenrijk


Enthousiast geworden? En wil je gaan boeken?

Op green city trip kun je je reis gaan boeken. De prijzen variëren nogal, dit heeft te maken met naar welk land je wilt, welk coupe je neemt, en welke extra’s je zelf nog erbij wilt. Alle reizen zijn een pakket van 5 dagen.

Alle arrangementen zijn het zelfde:
 • Een retour treinreis
 • 2 overnachtingen in een slaapcoupe met ligplaats
 • 2 overnachtingen in een hotel naar keuze
 • Onbeperkt bagage meenemen
 • Geld terug garantie

Hoe gaat het boeken in zijn werk?

 • Ga eerst naar green city trip en kies uit de 6 eindbestemmingen, waar je naartoe wilt reizen.
 • Klik dan 1 van de 6 opstapplaatsen aan waar je wilt opstappen.
 • Kies met hoeveel personen je gaat reizen.
 • Dan kunt u kiezen in welke coupe je wilt reizen. Je hebt keus uit economy, premium en luxury. Er hangt wel een prijskaartje aan, wil je wat luxer reizen.
 • Daarna kan je je vertrekdatum kiezen. (LET OP: er zijn maar een aantal vertrekdagen waarop de trein rijdt)
 • Daarna kan je kiezen of je een privé coupe wilt of dat je de coupe gewoon met andere mensen deelt.
 • Daarna kan je je slaapplek uitkiezen of deze stap overslaan. (LET OP: als je geen slaapplek uit kiest, kan het zijn dat je niet samen in de coupe slaapt)
 • kies je voordeel pakket, je kan hier kiezen uit plus pakket, extra pakket, luxe pakket of geen pakket. In de pakketten zit beddengoed set, ontbijt in hotel. Dit heb je niet als je geen pakket kiest.
 • Daarna krijg je alsnog de keus om alles opties die in een voordeel pakket zitten los aan te schaffen.
 • Als laatste kan je zelf je hotel kiezen, 1 hotel zit er bij in maar wil je een ander hotel betaal je ook extra bij. En daarna vul je je gegevens in en kan je je reis betalen!

Lijkt jou dit leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.