Vorig jaar zijn wij in de vakantie met ons neefje Tim naar de Apenheul geweest! En leuk dat ie het vond! De Apenheul is echt een familie park, alleen zou ik er niet graag als volwassenen zonder kind rond lopen, dan is het wat saai en weinig te beleven.

Naar binnen

Aangezien we wat vroeg waren moesten we nog eventjes wachten bij de ingang van de Apenheul, dus Tim besloot om bij het bord van de Apenheul eventjes op de foto te willen. Na een kwartiertje gingen dan eindelijk de poorten open, en mochten we naar binnen. Binnen werd na verzocht om de tassen die je bij je had op je borst te dragen.

Voor kinderen was er op de route leuke borden met raadsels neer gezet, zodat ze letters konden onthullen en aan het einde van de dag bij de receptie het woord kon opnoemen en dan kreeg je een kleinigheidje.

Wat ik echt heel leuk vind aan de Apenheul is, dat je de aapjes van zo dicht bij kan zien, je mag ze dan niet aaien, maar kunnen wel op je komen zitten, helaas hebben we dat niet mee gemaakt, zou wel leuk geweest zijn!

Ook hebben we ons vermaakt met de voeder show, er was namelijk een kleintje bij die echt de show stal en best brutaal kon zijn haha.

We hadden de Apenheul na 4 uur wel gezien, we hadden alles gehad en besloten om richting de uitgang te gaan, waar we nog een foto hebben gekocht die is gemaakt, voordat we naar binnen gingen! Ik zou er zelf niet snel meer naar toe gaan, mits het inderdaad met kinderen is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.