Ingrediƫnten:
  • Hamlappen
  • 2 uien
  • 2 tenen knoflook
  • 1 rode paprika
  • 1 groene paprika
  • 100 ml ketjap manis
  • 1 theel gemberpoeder
  • 1 theel sambal
  • 200 ml kokend water
Bereidingswijze:
  • Snijd de hamlappen in reepjes. Bak de reepjes in een wok goudbruin.
  • Snipper de uien, pers de knoflook uit en snijd de paprika in blokjes.
  • Voeg dit toe aan het vlees en bak het even kort mee.
  • Voeg de gemberpoeder, sambal en ketjap toe en roer dit even goed door.
  • Voeg de 200 ml kokend water toe en laat dit 20 minuten pruttelen.
  • Kook de laatste 10 minuten de rijst.

Bron: Lekker tafelen

Eet Smakelijk šŸ˜‹

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: