Dit sfeervolle en hippe asian food club restaurant vindt je aan de haven van Breda. Wij gingen een kijkje nemen toen het net een week open was, inmiddels is het bijna een jaar open en wilde ik mijn ervaring delen met jullie!


De menukaart

Je kan hier echt van alles bestellen, van voorgerechten, burgers, sushi, poke bowls, stone plates, toetjes en ook heel wat speciale bieren/cocktails die ze aan tafel nog een leuk kleurtje komen geven! Inmiddels hebben ze ook een 5 gangen diner toegevoegd aan het menu vanaf 2 personen voor een vaste prijs. Dat is dus wel echt fijn want dat hadden ze nog niet toen wij gingen eten en betaal je voor elk gerecht wat je besteld los dus dan kan het in de kosten ook wel hoog oplopen. Dat keuze menu ga ik dan zeker ook nog eens uit proberen. Er is eigenlijk zoveel keus op het menu dat je gewoon bijna geen keuze kan maken!

Wat heb ik besteld?

Ik bestelde een carpaccio omdat ik carpaccio dus niet bij elk restaurant te eten vind wilde ik hem hier wel eens uit testen, mijn man bestelde de ‘gefrituurde kipkluifjes en een vriend van ons nam als voorgerecht de ‘kimchi’. De carpaccio is overigens goed te eten want hij was heerlijk!

Nadat we klaar waren met ons voorgerecht bestelde we allemaal even wat te drinken. Mijn man nam een biertje, Luuk bestelde een speciaal biertje alleen deze hadden ze wel op de kaart staan alleen veel producten waren er nog niet helaas dus bestelde hij een cocktail die ze super leuk aan tafel een kleurtje komen geven! En ik wilde die zelfgemaakte ijsthee wel eens proberen, ik heb de rest van de avond niks anders meer gedronken haha!

En toen het hoofdgerecht, iedereen bestelde bijna het zelfde we gingen in ieder geval allemaal voor de ‘stone plate’. Luuk en ik namen beide de ossenhaas alleen ik nam hem met teriyaki saus en Luuk met de pepersaus en mijn man ging voor de ribeye met pepersaus. Als je hier gaat eten is dit echt een aanrader, het komt al sissend zo warm het is op een bord die het vlees dus warm houd, pas overigens wel op want ik kreeg het weer voor mekaar om mijn tong te verbranden aan de champignons. Maar oh my god wat was dit lekker!

En als toetje koos ik gewoon wat simpels en ging ik voor de ‘sundae’ mijn man en Luuk namen geen ijsje meer maar sloten af met een koffie.

Tijdens het eten van ons toetje kwam er ineens een robot binnen gereden die een verjaardagslied ging zingen, hiermee zijn ze dus aan het experimenteren dus het kan zomaar zijn als jij hier gaat eten, je ineens een robot ziet rijden.

Het personeel is echt super vriendelijk, de eigenaresse die kwam steeds naar ons toe of alles goed gesmaakt had en toen we de rekening vroegen, vroeg ze ons of dat we eventueel nog tips hadden of dat er dingen beter konden. Bij ons niet bij ons was eigenlijk alles naar wens maar ben wel blij dat ze zo’n keuze menu hebben toegevoegd!

Mocht je dus een keer in de beurt van Breda zijn en je wilt ergens eten, ga dan zeker hier even langs maar vergeet niet te reserveren.

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.