Naast sporten en gamen op mijn vrije dagen, kijk ik ook graag een serie of film op Netflix. Deze serie heb ik eigenlijk al een tijdje in mijn lijst staan om te kijken, maar ben er nooit aan begonnen. Afgelopen week was ik een beetje door mijn series heen en had geen zin in een film dus besloot ik deze serie op te gaan zetten. En OMG dat ik hier nooit eerder aan ben begonnen, ik zit zelf inmiddels al in seizoen 3 maar wat een leuke en spannende serie!

In dit blog artikel zal je alles lezen over de serie ‘manifest’. Er kunnen spoilers te lezen zijn.

Waar gaat de serie over?

Manifest volgt de bemanning en passagiers van vlucht montego 828, die veilig land in New York na een turbulente vlucht vanuit Jamaica. De passagiers en bemanningsleden komen er al snel achter dat in die paar uur dat ze in de lucht waren, dat het vliegtuig al 5 jaar vermist is. Hun vrienden, familie en collega’s hebben in de tijd dat ze weg waren om hun gerouwd, en zijn verder gegaan met hun levens. Maar de inzittenden van het vliegtuig zijn allemaal niet ouder geworden. Dit is het begin van een reeks mysterieuze gebeurtenissen.

In seizoen is dan ook het drama te volgen van de passagiers die thuis komen en de familie leden die door zijn gegaan met hun leven. De inzittenden merken ook al snel dat deze vlucht grote mysterieuze gevolgen met zich mee heeft gebracht.

Seizoen 2

In seizoen 2 komen ze meerdere passagiers tegen, die dood zijn gegaan en weer terug zijn gekomen, ook komen ze er achter dat iedereen een sterf datum heeft, zeke overleeft de sterf datum en Ben, Micheala en Cal willen alles op alles zetten om te onderzoeken hoe ze iedereen kunnen helpen en om de sterf datum te overleven.

Seizoen 3

Ben & Vance hebben een staartvlak gevonden die n Cuba, deze blijkt van hun vliegtuig te zijn. Zijn ze dan toch dood gegaan?, en weer tot leven gekomen? Nadat Ben iemand mee neemt naar huis, wordt de obsessie van Angelina naar Olive, Grave te veel en besluit ze haar het huis uit te zetten.. Wat niet geheel zonder risico is..

Seizoen 4

Seizoen 4 staat voor een deel op Netflix en als het goed is komt het 2e deel er snel aan.

Nadat Cal verdwenen was, komt hij terug als een volwassene man en moet hij schuil gaan in een andere naam.

Ondertussen worden er 828 passagiers vermoord door iemand, maar door wie?

Cal zijn kanker is terug en valt niet meer te genezen, daarom maakt Zeke een moeilijke keuze en kiest uiteindelijk voor het leven van Cal!

Heb jij de serie al gezien? Zoja, wat vind je er tot nu toe van?

Heb je hem nog niet gezien? Ga je hem kijken?

Veel kijk plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.