Van happy animal mocht Jago, onze vrolijke viervoeter deze fantastische hondenmand uittesten! In dit artikel lees je hoe tevreden ik ben met het honden kussen, of Jago er graag gebruik van maakt of juist helemaal niet en de voordelen van het kussen.

Het honden kussen van happy animal

Elke hond heeft een goede kussen nodig, of dit nu een jonge hond, puppy of oudere hond is. Elke hond verdient een plekje waar hij/zij lekker kan rusten. Een goed honden kussen moet niet alleen lekker liggen, maar ook de juiste ondersteuning bieden.

Om een goed honden kussen te kopen, moet je niet alleen kijken naar de kwaliteit, of het voldoende ondersteuning biedt tijdens het slapen, maar ook of je de juiste maat hebt. Je hebt kleine, middel en grote honden rassen en dus ook verschillende maten honden kussen/manden.

Slaapt Jago er graag op?

Zoals je misschien al ziet op de foto’s, is hij erg blij mee! De vorige kussen die wij hadden voor hem werd weinig tot niet gebruikt. Natuurlijk ligt hij nog wel eens op de bank bij ons, maar hij ligt ook enorm graag op zijn eigen plekje! Toen ik de kussen neer legde voor hem, ging ie er meteen op liggen. Hij had gelijk de kussen geclaimd haha.

Ik vind het fijn dat hij zijn eigen plekje heeft, er op kan liggen wanneer hij wilt!

Wat zijn de voordelen van een hondenkussen?

Iedereen heeft behoefte aan een goede slaapplek, zo ook jouw trouwe viervoeter. Met de juiste hondenkussen, geef je je hond een plek die helemaal van hem is!

  • Ondersteunt de gezondheid van je hond
  • Helpt gedragsproblemen voorkomen
  • Het spaart je meubilair
  • Een zacht hondenkussen biedt comfort en warmte
  • Goed voor de gewrichten

Hondenkussens kunnen ook een goede aanvulling zijn op een hondenmand die je al in huis hebt staan.

Conclusie:

Inmiddels zit er een klein gaatje in de kussen, maar onze hond kan soms niet normaal doen haha, dan kan hij z’n draai niet vinden en gaat ie rondjes draaien en graven op z’n kussen… Maar over het algemeen zijn wij zeer tevreden, de kussen is lekker stevig en hij slaapt er graag op en daarnaast past de kleur ook helemaal bij ons interieur! Maar het alleen belangrijkste vind ik dat hij zijn eigen plekje heeft waar die een dutje op kan doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.