Met de feestdagen in aantocht regent het op natascha blogt ook cadeaus, want elke maandag zal er een winactie online komen, houd daarom mijn website en mijn instagram goed in de gaten, als je niks wilt missen! Vorige week was het een wijnkoeler van coolenator deze week is het een escape game voor thuis, hieronder lees je meer informatie over het spel en hoe je deze kan winnen!

Wat is escape room te game?

Escape room the game geeft een hele nieuwe ervaring dan andere escape room spellen die al op de markt zijn. Ook heb je (zoals bijna elke escape room) weer 60 minuten de tijd om te ontsnappen!

Er zijn op dit moment 2 varianten van het basisspel op de Mark met in iedere doos een chrono decoder en 4 scenario’s. De chrono decoder heb je nodig om deze avonturen te spelen, op de Chrono decoder staan namelijk ook raadsels die je bij sommige puzzels nodig hebt, ook telt de chrono decoder af, geeft hij aan wanneer je hints mag gebruiken, en geeft aan of de codes die je invoert juist zijn. Naast het startersset is er een talloze collectie aan uitbreidingen beschikbaar, die ook zeker de moeite waard zijn!

Wil je 1 van deze basis games eerst aanschaffen? basisgame 1 kan je hier kopen en basisgame 2 kan je hier kopen

Het niveau van deze uitbreiding is niveau 3,5

De uitbreiding ‘welcome to funland

In welcome to funland is het verhaal als volgt: Je weet dat je als kind het pretpark bezocht, die zich aan de rand van de stad bevond, vlak naast het bos. In het pretpark was de helft van de attracties gesloten en de andere helft van de attracties hadden ze eigenlijk ook gewoon buiten gebruik mogen stellen. Het park werd gesloten nadat er een klein meisje was verdwenen, het enige wat ze ooit van haar terugvonden, was 1 van haar rode haarlinten in het bos

Het spel heeft 3 delen, verdeeld in enveloppen, elke envelop geeft aan wanneer je het volgende deel weer mag openen. Om het spel te spelen heb je de basisgame nodig, heb je deze nog niet? Kan je hem via bovenstaande links aanschaffen.

Daarnaast heb je ook deze puzzels nodig die je thuis gewoon kan uit printen.

Winnen!

Ben je enthousiast geworden na het lezen over deze escape game? En kan je niet wachten om hem te gaan spelen? Doe dan gezellig mee aan deze winactie! Wat je moet doen om kans te maken, lees je hieronder!

  • Volg natascha blogt op instagram
  • Zorg dat je basisgame 1 of basisgame 2 in huis hebt, of koop hem alsnog!
  • Laat een reactie achter, dat je mee doet! (Met een geldig mailadres)
  • Deel de winactie op instagram of facebook

De winactie loopt tot zondag 27 november, op maandag 28 november ontvang je een persoonlijk berichtje!

8 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.