Niets is zo lekker als je snel iets kan pakken als snack of om door je yoghurt of smoothies heen te gooien! Dat kan bevroren fruit zijn bijvoorbeeld, maar wist je dat gedroogd fruit ook heel lekker kan zijn? Van droogfruit mag ik nu dus 2 heerlijke boxen met gedroogd fruit weg geven!

Pakket 1:

In dit pakket zit gedroogde appel, gedroogde frambozen, gedroogde mandarijnen en gedroogde ananas! Heerlijk als snack of in je yoghurt!

Pakket 2:

In pakket 2 zit gedroogde banaan, gedroogde aardbeien, gedroogde stukjes citroen, gedroogde stukjes kiwi en gedroogde stukjes sinaasappel! Heerlijk als snack, smoothie of in je yoghurt.

Wat moet je hiervoor doen?

 • Volg mij op instagram
 • Laat een reactie onder deze post, wat jij ermee gaat doen en voor welk pakket jij wilt mee doen!

De winactie loopt tot zondag 9 april!

31 Reacties

 1. Ik zou graag pakket 1 winnen en ik zou die aan mijn papa geven. Hij eet heel graag gedroogd fruit als tussendoortje of dessertje. Zo’n speciale zal hij nog nooit gezien hebben.

 2. Wow heel tof! ik doe graag mee voor pakket 2, ik wil mn mama die het nu heel zwaar heeft met de chemobehandelingen, verwennen met een heerlijke gezonde smoothie!

 3. Wat een superleuke actie! Ik ben door je artikel en de foto’s ontzettend benieuwd naar deze smaakjes van het gedroogde fruit. Het zou een hele mooie toevoeging zijn voor mijn yoghurt ontbijt. Als ik mocht kiezen dan heb ik een lichte voorkeur voor pakket 2.
  Liefs Inge

 4. ik zou het in de yoghurt doen om het een feestelijk tintje te geven. Hier zijn ze dol op frambozen dus ga ik voor pakket 1. Kunnen we met zijn alle er van genieten

 5. Deze winactie sluit aan bij mijn nieuwe persoonlijke doelen. Gezonder eten, met het liefst afwisseling. Als tussendoortje neem ik elke dag kokosyoghurt en gedroogd fruit lijkt mij een heerlijke gezonde aanvulling. Framboos is mijn lievelingsfruit, dus kies ik voor pakket 1. Ik ga je direct volgen op facebook en instagram! Groeten Eline

 6. Ik ben erg nieuwsgierig of het droogfruit lekker is. Het lijkt mij heerlijk in de skyr die ik vaak eet, maar ik ben ook wel benieuwd of het lekker zal zijn in de havermout. Ik vind variëren soms lastig, dus dit lijkt mij ideaal!

 7. oeh dit kan zo perfect mee in de bento lunchbox van mijn zoon! die is dol op gedroogd fruit en mama ook omdat het lekker gezond is 🙂 we gaan voor pakket 2 want tja daar zit zn lievelingsfruit in: aardbei

 8. Ik doe graag mee voor pakket 2, ik eet vaak voor het slapen gaan een bakje kwark of iets met yochert omdat het gezond schijnt te zijn. Ik zou de yochert of kwark graag aanvullen met gedroogd fruit.

 9. Wat een mooi pakket, zou ik graag willen proberen, ik waag graag een kans voor pakket 2, Groetjes Anneliese de Waal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.