De meeste mannen denken dat vrouwen graag aandacht willen en cadeaus van hun willen krijgen. Maar zo zitten we niet in elkaar! Natuurlijk is het lief als je ons aandacht geeft en een cadeautje mee brengt, maar er zijn betere manieren om ons hart sneller te laten kloppen. Het gaat er uiteindelijk toch om dat je je vriendin gelukkig wilt zien en dat ze zich compleet voelt met jou!

Hier zijn 12 manieren om het hart sneller te laten kloppen van je vriendin!


Maak je vriendin aan het lachen

Vrouwen zien humor bij de man als een belangrijke eigenschap. Probeer haar daarom zoveel mogelijk aan het lachen te maken. Ben je hier misschien niet zo goed in? Plaag haar gewoon op een leuke manier, maar weet wel wanneer je moet stoppen, vertel haar leuke grappen en wees vooral gewoon lekker jezelf.

Verzorg jezelf

Ruim zelf je spullen op, zonder dat je vriendin hoeft te zeggen wat ze moet doen. Houd jezelf schoon en zorg goed voor jezelf. Vrouwen houden nou eenmaal van goed verzorgde en lekker ruikende mannen.

Doe iets wat je vriendin leuk vindt

Je hebt er waarschijnlijk een hekel aan om met je vriendin te gaan winkelen, om naar haar favoriete muziek te luisteren, om films te kijken die ze leuk vindt of samen in de keuken te staan. Maar probeer dit toch maar zo af en toe te doen! In een relatie moet je soms compromissen sluiten en soms ook is iets doen wat jij misschien minder leuk vindt, maar je vriendin zal het enorm waarderen!

Laat haar eens een film uitkiezen die ze graag samen met je wilt zien en doe alsof je het leuk vindt, steek energie in de dingen die zij leuk vindt! En de volgende keer kan ze een keer een film mee kijken die jij graag wilt zien.

Wees een echte heer

Houd de deur voor haar open, doe eens iets liefs voor haar, wees niet bang om sorry te zeggen en geef haar eerlijke en oprechte complimenten. Laat haar je liefde zien op een fijne manier, zonder dat je perse iets terug verwacht van haar.

Wees attent

Wees die zorgzame man waar je vriendin zo naar verlangt! Zorg goed voor je vriendin en houdt rekening met haar behoeftes en verlangens. Dat is alles om je vriendin gelukkig te maken, door je spierkracht en handigheid maak je haar niet gelukkig (het is makkelijk dat je het kan) maar door attent te zijn maak je haar de gelukkigste vrouw.

Werk daarom aan je zorgzaamheid, vriendelijkheid en verantwoordelijkheidsgevoel.

Kook een maaltijd voor haar

Kookt je vriendin altijd voor je? Neem het is een keer een dagje over. Er zijn zat kookboeken te vinden die je op weg kunnen helpen. Ze zal het alleen maar leuk vinden om jou een keer te zien koken of doe het gewoon samen!

Luister naar haar

Vrouwen zijn nou eenmaal heel gevoelig en snel emotioneel. We denken heel de dag aan dingen, die voor jou misschien zinloos of onbelangrijk zijn! Luister oprecht goed naar haar ook al interesseert het je niet. Ze moet het gevoel hebben dat ze alles tegen je kan zeggen en dat jij dan ook oprecht luistert. Praten en luisteren naar elkaar versterkt alleen maar je relatie.

Verras haar

Organiseer iets leuks voor, ga lekker uiteten of koop onverwachts een bosje bloemen. Vrouwen houden er van om verrast te worden door hun partner, het hoeft niet iets groots te zijn, iets kleins zal ons al gelukkig maken!

Respecteer haar

Respectvol zijn is 1 van de belangrijkste eigenschappen die een vrouw zoekt in een man. Dus respecteer haar hoe ze is en wat ze doet.

Respecteer haar familie

Geen respect voor haar familie tonen, betekent dat je haar ook niet respecteert. Behandel ze zoals je je vriendin behandelt. Maak tijd vrij om bij haar familie langs te gaan.

Geef haar je aandacht

Neem haar mee op date, stuur haar lieve berichtjes, vraag hoe haar dag was. Ze houdt van de kleinste dingen die toont, zo laat je haar zien dat ze belangrijk is voor jou.

Geef haar complimentjes

Waardeer de kleine dingen die ze voor je doet, zoals een simpele dankjewel voor de maaltijden die ze voor je kookt, vertel haar goede over haar en bouw haar zelfvertrouwen zo op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.