Vandaag zijn we een beetje op tijd op gestaan omdat we een stukje moesten rijden vanuit Ernst naar Trier en Saarburg. Dus om half 10 zaten we al in de auto.

Ontbijt

We waren rond 8 uur op gestaan, zodat we snel eventjes wat konden eten nog voordat we gingen rodelen. Ik had de tafel gedekt, mijn vriend was nog eventjes snel douchen en zat ondertussen even bed & Breakfast vol liefde te kijken.

Om half 10 zaten we dan ook in de auto, want het was zo’n 1,5 uur rijden, dat kwam mooi uit want de rodelbaan ging om 11 uur open.

Rodelen in Saarburg

Iets over 11en zijn we aangekomen bij de rodelbaan, want er waren wat wegwerkzaamheden op de weg waardoor er wat file was. We hebben eerst even wat geluncht, naast de rodelbaan zit een restaurantje.

Nadat we onze buiken weer vol hadden, zijn we gaan rodelen. Het was leuk om te doen, maar als we ooit nog eens willen gaan rodelen zou ik opzoek gaan naar een langere baan. Deze was maar 500 meter ongeveer en was je zo doorheen!, dat was wel jammer.

Nu op naar Trier om daar de middag rond te brengen.

Dagje Trier

Ik hoorde van veel mensen dat Trier een leuke stad is, maar heel eerlijk? Ik vond er niks aan… dus of we waren aan de verkeerde kant van Trier of het is gewoon niets voor ons. We zouden er eigenlijk een middagje verblijven, maar denk dat we na 2 uur al zoiets hadden, we hebben het gezien en we gaan terug naar ons appartementje!

Wij waren naar het centrum van Trier geweest, en je kwam daar veel winkels tegen die we in Nederland ook hebben, ja wij hadden niet echt specifiek iets nodig en vinden het meer leuk om dan in winkels te kijken die we hier in Nederland niet hebben.

Misschien dat de kleding van de ‘only’ in Duitsland goedkoper is dat weet ik niet, maar dan is het natuurlijk wel leuk shoppen als je naar Trier gaat!

Dineren

We waren alweer op tijd terug in ons appartementje, ook niet erg om eens lekker rustig aan te doen. ‘s avonds heb ik zelf gekookt, en hebben we nog lekker een spelletje gespeeld samen.

Plannen voor de volgende dag

Op onze een a laatste dag gaan we 2 van de mooiste watervallen bezoeken in Duitsland, maar eerst eens even lekker uitslapen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.