In mijn vorige blogs van ‘getest’ hebben jullie kunnen lezen wat ik van de Mc plant en spicy cheeseburger vond. Deze maand hebben we echter vele nieuwe producten in ons assortiment gekregen en die ga ik in de aankomende weken testen voor jullie.

Deze keer is het de homestyle crispy chicken greek die ik heb getest voor jullie.

De homestyle crispy chicken burger

Waarschijnlijk ken je de homestyle crispy chicken honey mustard al, deze zit namelijk al een tijdje in ons assortiment samen met de mcwrap honey mustard daar hebben we nu dus een nieuwe variant bij de homestyle crispy chicken greek samen met de mcwrap greek.

De homestyle crispy chicken greek bestaat uit: krokante kipburger, Griekse salsa, witte kaas blokjes, gefrituurde uitjes en een kruidige citroen yoghurt sausje. De burger is ook vegetarisch verkrijgbaar.

De wrap bevat het zelfde alleen in plaats van de kipburger heeft de wrap er chicken tenders tussen zitten. Ook deze zijn vegetarisch verkrijgbaar.

Wat een zooitje ook altijd zo’n burger

Wat vond ik van de homestyle crispy chicken greek?

Ik vind de andere variant ook al zo lekker en deze komt daar ook zeker bij! Ik heb zelf wel de witte kaas blokjes weg gelaten aangezien ik niet zo’n kaas liefhebber ben. De salsa dip samen met de yoghurt dressing maakt de burger echt af, het sausje zorgt voor een wat frissere smaak en de salsa weer een beetje een zoetere smaak wat echt samen perfect combineert! Deze komt zeker wel op mijn favorieten lijstje en hoop eigenlijk zelfs dat deze gewoon vast in ons assortiment erbij gaat komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.