Ben jij een parfum liefhebber die van luxueuze parfums houdt? Maar de prijzen veel te hoog vind? Dan heb ik namelijk goed nieuws! In deze review deel ik wat parfumado is en hoe het werkt! Je hoeft in ieder geval niet meer je bank rekening te plunderen voor een luxueus geurtje!

Wat is parfumado?

Parfumado beschikt over meer dan 550 geuren. Via de website van parfumado kan je een account aanmaken met je geur profiel, daarna kan je de kalender vullen met mannen, vrouwen of unisex geuren en het mooie ervan is wil je een maandje geen parfum meer? Dan druk je gewoon op maand overslaan. Met 1 zo’n flesje doe je 1 maand als je elke dag aardig wat sprayt, ik zelf doe er meestal wel langer mee! Je betaalt dan maandelijks de kosten voor een parfum naar keuze van de grootste merken zoals Jean Paul Gaultier, paco rabanne, versace en nog veel meer! Ik mag jullie voor de eerste maand dan ook maar liefst € 7,50 korting geven met de kortingscode PTS4QJWGUGDA. Het abonnement is ook elke maand opzegbaar of sla gewoon een maandje over.

Dit is mijn parfum kalender voor de komende 4 maanden
Mijn ervaring

Ik ben echt super blij dat dit bestaat, waarom? Ik probeer nu veel sneller nieuwe geurtjes uit, vind ik het alsnog niks heb je niet meteen honderden euro’s weg gegooid aan een duur geurtje en zo leer je dus ook merken kennen die misschien nog wat onbekend voor je zijn. Ook ben ik blij dat ik sowieso geen honderden euro’s meer hoef uit te geven aan een parfum, en deze travelcases kan je ook super makkelijk mee nemen in je toilettas op vakantie!

Heb je voorlopig genoeg parfum, dan sla je gewoon gemakkelijk 1,2 of 3 maanden of meer over.

Wil jij het dus een keer uitproberen? Meld je dan snel aan en voeg bovenstaande kortingscode toe bij het afrekenen! Daarnaast geeft parfumado om de zoveel maanden een leuk cadeautje aan de abonnement houders, dit kan een parfum zijn of een travelcase hoesje etc.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.