Ontdek een heerlijk maar makkelijk recept voor spaghetti met een zelfgemaakte saus. Deze saus is makkelijk te bereiden en je hebt er zelfs niet veel ingrediënten voor nodig! De saus kan je zelf zo zoet maken als je zelf wilt, de spaghetti top je daarna lekker af met veel geraspte kaas.


Ingrediënten:
  • Voor 2 personen spaghetti
  • Halve fles ketchup van 500 ml
  • Geraspte kaas naar smaak
  • 400 gram Italiaanse roerbakgroente
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 a 2 kopjes water om de saus aan te mengen
  • 300 gram mager rundergehakt
Bereidingswijze:
  • Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Bak het gehakt bruin en doe er de Italiaanse roerbakgroente bij.
  • Pel en pers ondertussen de knoflook teentjes en doe deze bij het gehakt en de groente erbij.
  • Knijp de ketchup fles (bijna) leeg over het gehakt heen, of naar smaak, voeg een kopje water toe en roer even door. Kijk of je voldoende saus hebt, zo niet dan gooi je er steeds iets meer water bij. Is de saus goed? Proef dan even of je smaak van de ketchup goed proeft en anders doe je er nog wat ketchup bij.
  • Giet de spaghetti af en schep op het bord.
  • Schep dan het gehakt er bovenop en top af met geraspte kaas, ik hou van kaas over pasta dus dat is bij mij altijd een flinke laag!
Eet smakelijk!

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.