Deze dag hadden we niet veel op de planning staan en besloten we om lekker rustig aan op te starten en dan naar Cochem, misschien konden we nog wel kaartjes halen voor een avond rondvaart!

Cochem

Nadat we ons ontbijt op hadden en op ons gemakje gedoucht hadden besloten we om nog even te relaxen en tegen de middag naar de Cochem te rijden, ik wilde namelijk heel graag een avond rondvaart doen dus wilde ik kijken of we daar nog een kaartje voor konden kopen!

Maar eerst even lunchen hoor, onze hele vakantie bestaat uit eten geloof ik haha, na de vakantie toch echt maar weer goed gaan sporten!

Nadat we simpel maar wel lekker gegeten hadden zijn we naar de overkant gelopen waar ze kiosken hebben staan voor de tickets van de boten en heb ik gevraagd of het nog mogelijk was om een avond panoroma tocht te maken, en dat was mogelijk!

Valwigerberg

Vorig jaar zijn we hier ook naar toe gereden, je hebt hier zo’n mooi uitzicht over Cochem! Aangezien het vorig jaar iets slechter weer was, besloten we er om nu weer heen te rijden en te genieten van het uitzicht, en mooie foto’s te maken! Vorig jaar zag je tenslotte mist op de bergen en nu was het kraak helder!

Nadat we wat mooie foto’s hadden gemaakt van het uitzicht, van elkaar en natuurlijk samen zijn we weer terug gereden naar ons appartement, aangezien we ‘s avonds de rondvaart zouden hebben, besloten we om de rest van de middag gewoon even iets voor onszelf te doen, en dat werd gewoon even gamen op onze nintendo switch!

Panorama avond rond vaart met live muziek

Om kwart voor 7 moesten we aanwezig zijn, werd er gezegd toen we de tickets kochten. Om kwart over 7 zou de boot vertrekken. Aangezien we 1 van de eerste waren konden we een mooi plekje uitzoeken aan boord, langzamerhand zagen we er ook steeds meer mensen op komen, maar het werd niet heel druk vandaag.

Nadat wij plaats hadden genomen op het dek van de boot, kregen we van het personeel een menu kaart, waar al het drinken en eten in stond. Aangezien wij thuis nog niks hadden gegeten, besloten we aan boord een flamkuchen te bestellen, wilde er eigenlijk 1 met spek maar die hadden ze niet dus werd het een flamkuchen met kaas en pepperoni.

Deze tocht was echt voor herhaling vatbaar, wat een sfeer en wat een gezelligheid! De gasten die op de boot zaten, waren aan het dansen, super leuk om te zien! De dames die de liedjes deden zingen, zongen zowel in het Duits, Engels en Nederlands, het was wel gebrekkig Nederlands, maar ze deden het wel en nog goed ook! De rondvaart duurt ongeveer 3 uur. ja we hebben echt genoten van de rondvaart, wie weet volgend jaar wel weer maar dan op een zaterdag!

Plannen voor de volgende dag!

Deze dag wisten we niet zo goed wat we moesten doen, we waren iets minder voorbereid op vakantie gegaan dan vorig jaar! Onze boottocht was goed bevallen dus besloten we om onze laatste dag een dagtocht met een boot te maken met 3 uur aan land in traben trabach!

Dag 5 woensdag online!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.